Uut kodu otsivad lemmikloomad ootavad juba homme õhtul!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja-Liis Ilus
Maarja-Liis Ilus Foto: TV3

Homme õhtul tutvustatakse TV3 uue ja südamliku sarja «Otsin uut kodu» avaosas lemmikloomi, kellest nende peremehed on erinevatel põhjustel sunnitud loobuma.

Maarja-Liis Ilusa juhtimisel soovitakse just neile loomadele uut head peremeest ja kodu leida.

Homses saates näeb lemmikloomi, kellest nende omanikud erinevatel põhjustel loobuma peavad. Tegemist on väga raske otsusega, mille tagamaad on tõsised; näiteks tekitab loom lapsele ägedat allergiat, pere suurenemisega tekib häiriv ruumikitsikus, omanikud kolivad välismaale ega saa looma kaasa võtta jpm.

Avasaates on uue kodu ootel vahva buldog Rosco, ilus segavereline ungari linnukoera ja kuldse retriiveri segu Pähkel, sõbralik õuekoer Valdur, kirju isane kodukass Smuudi, tubli hobune Festival ja teised vahvad lemmikuid, keda abistab uue peremehe leidmisel Maarja-Liis Ilus.

Lõpliku otsuse looma tuleviku osas langetab loomulikult lemmiku omanik, kellele on abiks videolint peremehekandidaatidega kohtumistest, loomaspetsialistide professionaalsed hinnangud ning saatejuhi soovitused.

Kõiki, kel on soovi sarja avasaates nähtud loomadele uut kodu pakkuda, palutakse endast teada anda TV3 kodulehe kaudu.
«Otsin uut kodu» on TV3 eetris homme kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles