Viis fakti tulevase Mrs. Johnny Deppi kohta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amber Heard ja Johnny Depp
Amber Heard ja Johnny Depp Foto: SCANPIX

Juba pikka aega levivad maailmas jutud, et Hollywoodi menustaar Johnny Depp on oma kallima Amber Heardiga kihlatud ja nad kavatsevad abielluda.

Fotograafid avastasid Heardi sõrmest teemandiga kihlasõrmuse ja sellest läksid kuulujutud liikvele, edastab E! News.

Arvatakse, et paar kihlus 2013. aasta jõulude ajal.

Mitmed väljaanded on uurinud, mida huvitavat on Amber Heardi kohta teada.

1. Ta on pärit vaesest perekonnast – ta sündis USA edelaosas. Naise isa oli ehitustööline ja ema sotsiaaluurija. Tal jäi kool pooleli, kui ta oli 17-aastane ning lahkus oma kodukohast Texasest Austinist New Yorki õnne otsima. Ta töötas pikka aega modellina enne kui ta hakkas näitlemise vastu huvi tundma. Siis kolis ta Los Angelesse. Nüüdseks on ta staar, kellele meeldivad raamatud, stiilsed autod ja relvad.

2. Ta on olnud suhetes nii meeste kui naistega – Heard ei pea end samas bisekusaaliks. «Mulle ei meeldi oma eraelust rääkida ja ma ei paljasta seda,» lausus ta ühes intervjuus. Ta lisas, et ta suhete ümber on pikka aega olnud meediakära ning ta ei pea end biseksuaaliks. Naine tunnistas, et tal on olnud edukaid suhteid nii meeste kui naistega. «Armastan, keda armastan. Tähtis on vaid inimene».

2010. aastal tunnistas ta, et tal oli suhe fotograaf Tasya van Reega. See kestis 2008 – 2011.

3. Ta on nii usklik kui ateist – pärast seda, kui ta kaotas 16-aastaselt oma parima sõbra autoõnnetuse tagajärjel, langetas ta otsuse, et jumalat ei ole tema jaoks olemas. «Tegemist oli emotsionaalselt väga raske asjaga. Järsku sain aru, et homset ei pruugi tulla. Nüüd elan päev korraga ja praeguses hetkes,» selgitas Heard. Pärast sõbra surma tutvustas ta tollane poiss-sõber talle kirjanik Ayn Randi teoseid. Ta luges kõik Randi teosed läbi ning leidis neist toetust ja lohutust.Ta on öelnud, et on korraga nii usklik kui ateist.

4. Heard ja Depp kohtusid, kui nad mõlemad olid suhtes – kohtumine toimus 2010. aastal filmi «The Rum Diary» võtetel. Depp oli siis veel seotud Vanessa Paradisiga ja Heardi kallim oli Tasya van Ree. Nende suhe muutus sügavamaks alles 2012. aastal, kui nad oma endistest partneritest lahku läksid.

5. Heard ei taha olla kuulus - «Tahan olla näitleja, kuid mitte odavalt kuulus» sõnas ta väljaandele Flare. Deppi tuntakse ka kui staari, kes ei soovi oma eraellu sekkumist ja selle kajastamist. Selle tõttu sobivad nad ideaalselt.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles