Tour de France`i tšempion sai läbi «nahkkesta» päikesepõletuse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christopher Froome
Christopher Froome Foto: SCANPIX

Tour de France´i möödunud aasta võitja Keenia päritolu britt Christopher Froome avaldas fotod, millel teda on näha päikesepõletusega.

Päikesepõletus tekkis, kui ta kandis treeningul uut spordirõivastust, mis on väga õhuke ja keha vastu liibuv, edastab Daily Mail.

Sportlased kutsuvad seda teiseks nahaks või nahkkestaks.  

Froome kirjutas sellest ka Twitteris: «Katsetasin uut 2014. aasta kehakatet – nahkkesta, mis aitab veelgi parametele sooritustele kaasa».

Tegemist on omalaadse trikooga, millel vaid suguelundite ning istmiku kohal on paksem materjal.

Seda tootev Rapha esitleb spordirõivast nii: «Meie disainifilosoofia põhimõte on robustne lihtsus – selgejooneline, kergekaaluline, vastupidav ja hästi seljas istuv».

Froome´i kihlatu Michelle Cloud tegi mehe põlenud nahast fotod ja pani need Twitterisse koos tekstiga: «Sellise kerge spordirõiva kandmine kujutab endast ohtu».

Tour de France`i võitja Froome on üks neist kümnest jalgratturist, kes on sõlminud 2014. aastaks lepingu Briti professionaalse jalgrattameeskonnaga Team Sky.

Froome sõnul on ta selle üle väga õnnelik ja rahul.

Team Sky tutvustas uut üliõhukest aerodünaamilist jalgratturite kostüümi selle aasta jaanuari alguses.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles