Võida VIP-pilet homsele glamuursele 5th AVENUE peole, kus võõrustajaks modellisaate Sandra

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
5th AVENUE  «The most expensive street in the wold».
5th AVENUE «The most expensive street in the wold». Foto: Reklaamplakat

Club Hollywood ning ttagentuur esitlevad 25. jaanuaril üritustesarja 5th AVENUE  «The most expensive street in the wold».

Üritust iseloomustavad tasemel moebrändid, efektsed showd, stiilne muusikagurmee ning melu, mille taolist kohtate tõesti vaid Viiendal Avenüül.

Õhtu võõrustajateks on alati kaunis tippmodelli saatest tuntuks saanud Sandra Ude ning tema kõrval Eesti oma pesubrändi Bonbon lingerie pesumodellid.

Laval on Bonbon Lingerie showroom, kus astuvad üles teatraalsed show-artistid pitspesus ning kirsiks tordil suurejooneline Bonbon Lingerie pesuetendus, mille lavastajaks ürituse peakorraldaja Triin Teresk.

Modellidele lisavad sära Karl Lennart Selected Designs aksessuaarid.

Muusikagurmeed pakuvad vinged kaksikvennad Dj-d ARTUR F &  MARC F /Artur Falgot ja Marek Falgot/ ning lisaks ahvatlev kingisadu külalistele.

Parimatest parimatele on avatud 5th AVENUE VIP-lounge - «Parim parimatele», kus külalistele lisab särtsu õrritav meeleolu ehk Black Jack koos pesumodellidega, hurmavad Lingerie Hostessid ning kehaturgutuse eest kannab hoolt rikkalik sushivalik Sushi Plaza`lt.

Broneeri laud juba TÄNA aadressil vip@clubhollywood.ee või +372 59 124 200

Üritus Facebookis.

Elu24 loosib paketi «PIDU 5th AVENUE VIP Lounge`is 10sele seltskonnale»!

Huvilistel saata kontaktandmed hiljemalt 25.01 kell 18.00 aadressile triin@ttagentuur.ee

Võid võita:

* VIP sissepääa 10le

* VIP laud koos turgutava tervituse ning sushivalikuga

* Pidu ürituse 5th AVENUE VIP Lounge'is

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles