Müstilised geišad ja gigantne Buddha hullutasid külalisi klubis Teater

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval 18.jaanuaril viis klubi Teater oma külalised idamaisele ja eksootilisele Buddha Lounge elamusele.

Buddha Lounge on uus aasiapärane pidudesari, kus igal kuul ainult üheks ööks muutub klubi Teater kauniks ja salapäraseks imedemaaks, kus sensuaalsed geišad ning eksootlised trummirütmid lahutavad külaliste meelt varjaste hommikutundideni.

Müstilist sensuaalsust õhkus sel korral kaunitest Teatri geišadest võrratutes kimonotes ja hiinapärastes päikesevarjudes.

Kogu klubi täidetud idamaiste salapäraste sümbolitega, rohkete õdusate küünalde ja viirukite aroomiga.

Lõbusad pidulised said nautida ka Bacardi kaunitaride seltskonda, kes kostitasid idamaa külastajaid jahutava tervitusjoogiga.

Buddha hoidis pidulisi oma mõju kütkeis ja DJ Slam-i hüpnotiseerivad uued hitid hoidsid tantsupõranda energia laes kuni hommikuni!

Järgmine Buddha Lounge juba veebruarikuus, kuid sellel reedel, 24. jaanuaril selle aasta esimene Dom Party ja teemaks sel korral «ICE», tuues kaunid diivad uiskudel jäisesse Klubisse Teater.

Laupäeval, 25. jaanuaril aga linna lõbusaim naistepidu – Buduaar Girls Night, kus kingitusi jagavad Batiste neiud ja tuju hoiavad üleval seksikad meesmodellid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles