Tihemetsas tuleb mõisapäev ja rohevahetuslaupäev

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune rohevahetuspäev Tihemetsas.
Mullune rohevahetuspäev Tihemetsas. Foto: Värdi Soomann

Laupäeval, 12. juunil on Pärnumaal Saarde vallas külastusmängu “Unustatud mõisad 2010” selle suve esimene mõisapäev ja rohevahetuspäev.

Kell 10 alustab Pärnumaa kutsehariduskeskuse Voltveti mõisas ringkäiku esimene külastusgrupp (www.unustatudmoisad.ee) ja algab Voltveti koolituskeskuse õpetajate-töötajate ning aiandushuviliste rohelisevahetuse päev, teavitas Krista Staškevitš Voltveti koolituskeskusest.

Vahetusplats on koolimaja kõrval asuv parkla. Staškevitši ütlust mööda vahetatakse või antakse ära oma aiast või toast pärinevaid ilu- ja tarbetaimi, pistikuid, seemneid, sibulaid, juurikaid.

“Reegel on, et osalejad võivad kaasavõetud taimi, paljundusmaterjali ja muid aiatarbeid ainult vahetada või ära anda,” selgitas Staškevitš ja lisas, et müüa võivad ainult rohevahetust korraldav või oma pinnal võõrustav taimekasvataja.
 
Tihemetsas toimuva rohevahetuspäeva koordinaator on Pärnumaa kutsehariduskeskuse Voltveti koolituskeskuse metsanduse kutseõpetaja Kaja Hiie (telefon 5667 5142, kaja.hiie@hariduskeskus.ee).
 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles