Missi-Kristina avastas oma korterist kummitused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Miss Estonia & Miss Tallinn 2013 valimised Tallinna vanalinnas
Miss Estonia tiitli võitis Kristina Soomest, kes kavatseb Eesti maailmakaardile panna
Eesti Miss Estonia & Miss Tallinn 2013 valimised Tallinna vanalinnas Miss Estonia tiitli võitis Kristina Soomest, kes kavatseb Eesti maailmakaardile panna Foto: Karli Saul

Hiljuti oma ligi kaks aastat kestnud suhte ungarlasest elukaaslase Richard Bollokiga lõpetanud Miss Estonia Kristina Karjalainen, avastas oma Helsingi korterist kummitused...

«Neid salapäraseid tegelasi lahkuminekus kindlasti süüdistada ei saa,» ütles Missi-Kristina Kroonikale. Tema sõnul oli neil Richardiga elust erinev nägemus ja erinevad soovid ehk nagu Kristina ütleb, elas ta silmaklapid peas, oli naiivne ja nägi nende suhet teistsugusena.

Miss asus võimalikke kummitusi püüdma pärast seda, kui tema pisike chichaua hakkas veidralt käituma – jooksis toast tuppa, ajas justkui segane kedagi taga ning haukus. Ühel hetkel suutiski Kristina videosse püüda kaks parasjagu korteri esikus hüpanud kummalist valguskera, millele ta pole seni suutnud vastust leida.

Õnneks lahkub Kristina peagi kummitavast korterist paariks kuuks. Nimelt ootab teda ees tööots Hiina modellinduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles