Lenna Kuurmaa ja Kiur Aarma teed läksid lahku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
R2 Aastahitt 2013, Lenna Kuurmaa
R2 Aastahitt 2013, Lenna Kuurmaa Foto: Karli Saul/SCANPIX

Lauljatar Lenna Kuurmaa (28) ansambli koosseisus on toimunud muudatused. Tele- ja filmimehe Kiur Aarma (38) asemel, kes bändis varem kitarri mängis, on koha sisse võtnud uus pillimees, kirjutab Kroonika. 

«Ma ei ole enam bändis, jah, ja seda juba mõned kuud,» tunnistab Kiur.  «Mul on filmiprojekte ja muid tegemisi nii palju, et ei jõudnud enam..Lennas tegutsevad täie kohaga professionaalsed muusikud ja mul polnud selleks piisavalt aega.»

Ansambli multitalendist kitarrist Mihkel Raud, kes jõuab musitseerida veel bändis Singer Vinger, vedada «Kolmeraudset» ning kasvatada enda ja Liina Vahteri väikest tütrekest, jätab omalt poolt Kiuri lahkumise teema kommentaarita.

See, kas Kiur kunagi veel ühes või teises koosseisus kitarri kätte võtab, näitab aeg. «Eks paistab, mis elu toob,» jätab Aarma otsad lahtiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles