Katrin tunneb, et kuumad supid mõjuvad talle kuidagi väsitavalt, seega eelistab ta pigem külmsuppe!
Katrin: Kuna soojad supid teevad mind tõepoolest uimaseks, siis teen mina endale vahel hoopis külma suppi, mis on olnud minu lemmiksöök juba lapsest saati. Maitsvamaks muudab selle supi kui lisandiks supikaussi potsatada ka keedetud sooja kartulit, kuid mulle maitseb see supp ka ilma kartulita. Lisaks sellele, et see supp on maitsev, näeb ta ka väga ilus ja värviline välja.
Nüüd aga retsepti juurde:
Vaja on: 1 purk marineeritud peedikuubikuid, 2 l keedetud vett, 1 väiksem pakk hapukoort, 1 pikk värske kurk, 3 rohelise sibula vart, tilli, 2 keedetud muna, veiseliha, soola, pipart, sidrunihapet, keedetud kartuleid.
Valmistamine: Vala supipotti purk marineeritud peedikuubikud, juurde hakitud sibul, kurk, till, keedetud veiseliha ja munad. Lisa vesi ning hapukoor ja sega. Maitsesta soola, pipra ja sidrunihappega. Serveeri suppi koos kuumade keedetud kartulitega.