Äge! Reaalkooli õpilased lõid uudse töövahendusteenuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reaalkooli õpilased lõid uudse töövahendusteenuse - Kaarel Kotkas, Uku Tammet, Kätlin Tammiste, Rainer Urmas Maine ja Jörgen Jõulu
Reaalkooli õpilased lõid uudse töövahendusteenuse - Kaarel Kotkas, Uku Tammet, Kätlin Tammiste, Rainer Urmas Maine ja Jörgen Jõulu Foto: Promopilt

Kas sul on kodus töid, millega oleks vaja kiirelt ühelepoole saada, kuid endal napib selleks aega? Või on sul vastupidiselt vaba aega, mida tahaksid otstarbekalt ära kasutada?

Kui kumbki olukordadest tuleb tuttav ette, siis Sants pakub selleks lahenduse. Nimelt Tallinna Reaalkooli õpilased lõid veebikeskkonna, mis pakub juhutööde vahendusteenust. Antud lehel on võimalik postitada tööotsi ning töösoovijatel on  võimalik sealsamas neile ka kandideerida. 

Santsu lehelt leiad erinevaid töid alates suurürituste korraldamistest kuni lumelükkamiseni Nõmme tänavatel. See kõik on seejuures tasuta!

Vaata lähemalt SIIT

Tule tutvu  Santsuga meeskonnaga lähemalt 8. veebruaril toimuval üle-eestilisel õpilasfirmade laadal, mis leiab aset korraga kahes kaubanduskeskuses - Kristiine keskuses ja Rocca al Mare keskuses Tallinnas. Laat algab kell 12.00 ja asjad pakitakse kokku kell 17.00.

Laadal oodatakse osalema üle 120 erineva õpilasfirma, nende hulgas ka õpilasfirmad Moldovast ja lähiriikidest. Tulge saage osa ettevõtlikust päevast ning tutvuge ka teiste õpilasfirmadega.

Iga sants on võimalus!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles