Selged grupijuhid saavad end kirja panna

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel suvel liitus Kuku raadio kampaaniaga "Selge grupijuht" 214 viljandimaalast.
Eelmisel suvel liitus Kuku raadio kampaaniaga "Selge grupijuht" 214 viljandimaalast. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Kuku raadio kutsub vastutustundlikke autojuhte ka tänavu enne jaanipäeva osalema kampaanias „Selge grupijuht 2010“, et nad võtaksid endale kohustuse olla jaanilaupäeval ja jaanipäeval oma seltskonna kaine autojuht. Ühtlasi hoolitsevad grupijuhid, et keegi nende sõpradest või tuttavatest ülemeelikus tujus rooli ei istuks.

Viljandis saavad autojuhid registreeruda 17. juunil kella 12-18 Olerexi teenindusjaamas (Metsküla tee 9).

Samuti saab end kirja panna Kuku raadio koduleheküljel. Neile, kes liituvad veebis, toimetavad korraldajad hiljemalt 22. juuniks registreerimisel märgitud aadressil kätte „Selge grupijuhi“ tunnistuse ja kleebise, mille saab autole kinnitada.

Registreerimisel märgitud andmeid kasutab Kuku raadio ainult kampaaniatunnistuse täitmiseks ja materjalide kohale toimetamiseks. Samuti saadetakse andmed pärast jaanipäeva liikluspolitseile, kes saab kontrollida, kas kõik lubaduse andnud roolikeerajad on ikka võetud kohustust täitnud.

Eelmisel aastal registreeris selgeks grupijuhiks 2260 inimest üle Eesti. Kõige rohkem liitujaid oli Tallinnas: kahe päeva peale kokku kokku 277 inimest. Viljandimaalt ühines üleskutsega 214 juhti.

Mullu sai esimest korda registreeruda veebis ja seda võimalust kasutas 735 inimest.

„Selge grupijuht“ on kõige pikemaajalisem kampaania Eestis, tänavu leiab see aset neljateistkümnendat korda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles