Rufus Wainwright pakuks Malcolm Lincolnile Grammyt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Tallinnasse jõudnud ja õhtul Nokia Kontserdimajas esinev USA laulja sai laupäeval Robin Juhkentalilt kingiks tema uue albumi, millelt paari lugu on Wainwright juba jõudnud kuulata.

«Kuulasin paari lugu, see on tõesti suurepärane. Ta peaks elama New Yorgis, väga kesklinnalik. Ei tundu, et see lugu võiks võita Eurovisooni, mis on üks hea asi (naerab)! Eurovisoon on päris labane ja klišeelik (Wainwrighti väljenduses «cheezy» - T.L.), aga poleks paha, kui ta võidaks Grammy,» lausus ta.

 

Tänaõhtusel kontserdil esineb Wainwright (36) üksi klaveri saatel. Kontserdi esimeses osas esitab ta lugusid oma uuelt plaadilt «All Days Are Nights: Songs 4 Lulu». See osa on tõsisem, kus Wainwright palub publikul ka lugude vaheajal mitte plaksutada, kuna meeleolu siin sarnaneb rohkem missale, kui tavalisele šõubisniselikule kontserdile. Teine osa on lõbusam, laulja kasutab erinevaid kostüüme ja iga käteplaks on teretulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles