«Sinine» esmaspäev mõjutab ka paarisuhet

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Sinine» esmaspäev mõjutab ka paarisuhet
«Sinine» esmaspäev mõjutab ka paarisuhet Foto: SCANPIX

Esmaspäev on paljude jaoks nädala kõige raskem päev, kuna nädalalõpp on möödas ja jälle tuleb alustada kooli- ja töönädalaga.

Esmaspäeval ei ole veel tööhoogu sees ja paljud tahaksid hoopis kodus olla, kirjutab femalefirst.co.uk.

«Sinine» esmaspäev võib ka paarisuhtele negatiivselt mõjutada, sest just siis ollakse kõige vähem valmis suhtlema ja kompromisse tegema.

«Kui esmapäeval tuntakse end viletsalt, siis mõjutab see ka suhtumist partnerisse. Partner võib muutuda samuti negatiivseks või depressiivseks. Kui mõlema partneri energiatase on madal, võibki tekkida sõnasõda mitte millestki,» selgitasid psühholoogid.

Õige suhtumise korral ei pruugi esmaspäev olla halb. Tuleb vaid leida õiged nõksud, kuidas esmaspäeva enda jaoks positiivseks muuta.

Esmaspäeva saab «sinise» asemel muuta hoopis romantiliseks. Näiteks võiks meeleolu tõsta lemmikroa ja küünaldega.

«Kui tunnete, et meeleolu on madalal, võtke partner kaissu ja lihtsalt olge. Visake nalja ja naerge. Kõik sõltub suhtumisest. Mida enam nädala alguse üle vinguda, seda raskemana see tundub,» jätkati.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles