Mr. Gatsby pidutses koos rohke šampanja ja kuulsustega klubis Teater

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 17.jaanuaril kutsus suursugune Mr. Gatsby kõiki peole, mis viis külalised tagasi stiilsesse 1920/1930. aastate ajastusse.

Great Gatsby on juba teist korda toimunud üritus koostöös maailma populaarseima šampanjaga - Moët & Chandon, mis oli ka sel peol Mr. Gatsby isiklik lemmik eriti meeletutest kogustes!

Üheks ööks sai klubist Teater suursugune Gloria Palace, kus toimus kõige ekstravagantsem ja rikkalikum pidu!

Klubi Teatri 1926. aastal Gloria Palace kinoteatriks rajatud ruumid sobivad Mr. Gatsby peoks erakordselt hästi, andes suurepäraselt edasi 1920/1930. aastate ajastu atmosfääri.

Meelt lahutasid glamuursed ja kaunid diivad särtsaka kabaree show-ga ning muusikalisi üllatusi pakkus Timo Vendt nii viiulil kui ka saksofonil, hullutades rahvast varahommikuni!

Mr. Gatsby peole oli tulnud väga väga palju stiilseid ja säravaid külalisi, kellest enamus olid ennast ka ajastutruude riietega ehtinud.

Külaliste hulgas viibisid näiteks kaunis endine modell ja modelliagentuuri omanik Beatrice Fenice, Eesti Tippmodellide kohtunik ja moefotograaf  Toomas Volkmann, Kroonika ajakirjanik Liilit Kirss ja paljud teised.

Kaunites kleitides preilid ja kikilipsudes härrad tantsisid, nautides kihisevat šampanjat varajaste hommikutundideni.

Järgmine Great Gatsby juba veebruari kuus, kuid sellel reedel, 24.jaanuaril 2014. aasta esimene Dom Party, mille teemaks on seekord Dom Party ICE – diivad uiskudel ja kristallne loss!

Laupäeval, 25.jaanuaril aga populaarne naistepidu – Buduaar Girls Night, kus Batiste jagab kingitusi ja silmailu pakuvad ilusad meesmodellid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles