Baari-Madis: minu missimissioon on läbi!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mr. Gay Baltic Riias klubis XXL 22.05.10 - Madis Räästas aka Baari-Madis
Mr. Gay Baltic Riias klubis XXL 22.05.10 - Madis Räästas aka Baari-Madis Foto: Stina Kase

Nädalavahetusel toimusid Riias juba kaheksandad  Mr Gay Baltic võistlused. Osavõtjate seas olid ka eesti poisid Madis ja Jevgeni. Viimane pani kinni ka võistluse ja tõi Eestisse ihaldusväärse Mr Gay Baltic tiitli.

Mr Gay Baltic toimus tänavu juba kaheksandat korda. Üritus on toimunud kõik korrad populaarses Riia ööklubis XXL, mille omanikud on ka MGB peakorraldajad. Traditsiooniliselt osaleb valimistel alati igast riigist vähemalt kaks esindajat.

MGB toimus tänavu 19.-23. mail. Finaal toimus laupäeval, 22. mail XXL`is. Sel aastal esindasid Eestit kaks noormeest: Baari-Madis ( esindas Eestit ka Mr Gay Europe 2009 võistlusel ) ja Jevgeni (Club Angel`i baarman/kelner).

Leedust oli kohal neli ja Lätist kaks esindajat. Läbida tuli talendivoor, vestlus žüriiga, ujumisriiete voor ning lisaks sellele ka on üllatusvoorud. Üllatusvoorus sai publik näha striptiisi, aeroobikat, go-go-tantsu, kui ka live -esituses laule.

Eestlasted on läbi aegade esinenud üsnagi edukalt. Kahel  korral on võistlus võidetud ja mitmel korral esikolmikusse saadud. Žürii oli seegi kord rahvusvaheline, igast riigist oli kohal kaks esindajat ning lisaks väliskülalised.

Madis, miks osalesid nendel võistlusel?

Üks korraldajatest pöördus minu poole ja uuris, kas mul oleks huvi esindada Eestit. Kuna see sobis ajaliselt mu tegemistega, siis nõustusin. Peale kahte võistlust (Mr Gay Norway ja Mr Gay Europe) sain aru, et kaotada pole midagi ja iga uus kogemus on põnev ja huvitav.

Eestist oli vaid kaks osalejat? Miks nii vähe?

Kui oleks igast Balti riigist vaid üks, siis kolmas koht oleks ju viimane koht. Alati võib rohkem olla. Kuid kahjuks on ka neid kahte esindajat raske leida. Kuigi Baltikumis on palju ilusaid poisse, kes võiks sellisest võistlusest osa võtta, siis puudub kahjuks enamikul nii julgusk i ka soov ennast avalikult näidata.

Milliste ootustega läksid võistlema?

Minu šansid olid täpselt 1/8 nagu igal teiselgi osalejal. Minu jaoks ei olegi võit nii oluline. Nagu ikka öeldakse - tähtis ei ole võit, vaid osavõtt. Püüan anda endast parima, aga suuri eesmärke ette ei sea.

Millal toimub Mr Gay Estonia ?

Ma ei tea, oleme püüdnud siin seda asja käima lükata, aga ei ole veel õnnestunud. Ma siiski loodan, et see kunagi ikka juhtub.

Oled kaasa teinud Mr Gay Norway, Mr Gay Europe ja nüüd osaled Mr Gay Baltic võistlusel? Kas lõppu paista juba pole?

See on nüüd küll lõpp. Minu missimissioon on seks korraks läbi. Ma ei pääsenud kevadel Oslos toimunud Mr Gay World võistlusele ja enam siit kuhugi edasi minna ka  pole. Kui siis ainult pealtvaatajana.

Eesti poiss Jevgeni võitis. Kas on uhke tunne ka?

Olen superõnnelik! Jevgeni on seda võitu väärt.

Kuidas Sinul läks?

Ei jäänud viimaseks. Esimese printsi tiitli sai Leedu poiss. Rohkem tiitleid ei jagatud. Ah jaa, meie Jevgeni sai ka publiku lemmiku tiitli.

Oled hetkel Eestis. Mis on Sinu edasised plaanid?

Jah, mul on kolm kuud puhkust. Norra suusakuurordis on mul küll leping järgmiseks hooajaks alla kirjutatud, kuid kui keegi peaks Eestis mulle tööd pakkuma, siis jääksin meelsasti siia.

Miks?

Eestis saan rohkem bravuuritseda.

Mmm..., kas kavatsed osaleda ehk Saagimi mantlipärija aktsioonis?

Miks mitte, millistele kriteeriumitele peaksin vastama? Tegelikult võiksin hakata hoopis Saagimi kontsapärijaks...

Sobiksid ilmselt vaid kontsaaluseks ehk siis assistendiks...

Aitäh!

Kiika pildigaleriid võistlusest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles