Disney on Ice jääetenduse tegelased räägivad Tallinnas eesti keeles

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cars
Cars Foto: promo

Juba ülejärgmisel nädalal, 7. – 9. veebruaril esietendub Tallinnas maailmakuulus DISNEY ON ICE jääetendus.

Eestis näidatakse showd nimega Fantaasiamaailmad, mille raames saab publik nautida Disney lemmiktegelasi armastatud joonisfilmidest «Autod», «Väike Merineitsi», «Tinker Bell» ja «Lelulugu 3».

Tallinnas räägivad kogu perele elamusterohket vaatemängu pakkuva jääetenduse tegelased eesti keeles.

Live Nation Baltics peapromootori Eva Palmi sõnul toimus Disney On Ice jääetenduse dublaaž eesti keelde show loojate range kontrolli all.

«Disney poolt paluti, et tegelastele annaksid oma hääle võimalikult paljud samad inimesed, kes töötasid ka originaalmultikate dublaaži kallal. Ning mul on hea meel, et juba paari nädala pärast Tallinnas esietenduvas shows kuuleb Eesti tuntud näitlejate ja meelelahutajate häält,» lisas Palm.

«Autode» lemmikud räägivad Saku Suurhalli jääl Koit Toome (Pikne McQueen), Anu Lambi (Flo), Indrek Taalmaa (Matu), Emil Rutiku (Ramone)  ja Harriet Toompere (Sally) häältega.

«Lelulugu 3» tegelased ärkavad jääl ellu Märt Avandi (Ken), Elisabet Reinsalu (Barbie), Andres Raagi (Woody), Mirtel Pohla (Jessie), Janek Joosti (Buzz Valgusaasta) ning Tanel Tatteri (Seeru) abil.

Haldjaoru haldjad on teiste hulgas Hele Kõrve (Tinnu Kõll), Nele-Liis Vaiksoo (Roosi), Katariina Unt (Kuninganna Klareen). Nele-Liis Vaiksoo helindab ka Arieli «Väiksest Merineitsist», Lauri Saatpalu vastutab aga punase krabi Sebastiani ning Marika Vaarik merenõia Ursula dialoogide eest.

Miki Hiir räägib Tallinnas Jüri Tiiduse, Minni Hiir aga Katariina Ratasepa häälega.

Kaasa teevad ka Ain Jürisson, Andrus Vaarik, Kristjan Sarv, Peeter Tammearu, Raul Tomingas, Jass Seljamaa, Erki Aule, Helene Vannari, Tõnu Aav, Markku Tiidumaa, Ago Soots, Ain Jürisson, Jens-Patrik Rand, Jette Aus, Margus Tammela, Meelis Põdersoo, Tanel Saar, Kaido Põldma, Rasmus Erismaa, Geir Luht, Kalle Sepp ja Kaia Skoblov.

Lauljate seas kuuleb Rolf Roosalu, Dagmar Oja, Kaire Vilgatsit ning Susan Lillevälja.

Kokku näeb 7. – 9. veebruaril publik Saku Suurhallis uisutamas üle 40 tegelaskuju armastatud Disney/Pixar joonisfilmidest, sest Disney On Ice jääetendus tõmbab endaga lummavasse seiklusesse koguni nelja maagilisse paika.

Muinasjutuline jääretk viib pealtvaatajad «Autode» võidusõidumaailma, kus jääle kihutavad elusuuruses autod, kutsub külastama Andy magamistuba, et kohtuda seal «Leluloo 3» tegelastega, rõõmustab pealtvaatajaid veealuse reisiga «Väikese Merineitsi» Ariel’i juurde ja sealt edasi müstilisse Haldjaorgu armastatud haldja Tinker Bell’i juurde.

Jääle hüppavad ka Miki- ja Minni-Hiir isiklikult, kes näitavad koos part Donald’i ja koer Goofy’ga jääl muljetavaldavaid oskusi, omades igaüks enda unikaalset stiili uisutamises ja liikumises.

Fantaasiamaailmades on ühendatud uisutamine, tants, sportvõimlemine ja näitlemine. Kõik see lisab showle energiat ja põnevust ning kaunistab meeldejäävaid ja tuttavaid filmistseene jääetenduse eripäraga.

Kogu perele elamusterohket vaatemängu pakkuv Disney On Ice annab Tallinnas viis etendust. Ühte etendust mahub vaatama vaid 3500 inimest, sest jää katab kogu Saku Suurhalli põranda, mis tagab suurepärase vaate ning võimaldab nautida maailmakuulsat jääetendust kõikidelt istekohtadelt.

Etenduste ajad:

7. veebruar (reede)

kell 19:00 (uksed avatakse 18:00)

8. veebruar (laupäev)

kell 11:00 (uksed avatakse 10:00)

kell 14:30 (uksed avatakse 13:30)

9. veebruar (pühapäev)

kell 11:00 (uksed avatakse 10:00)

kell 14:30 (uksed avatakse 13:30)

Fantaasimaailmad etendus kestab kokku kaks tundi, kuhu mahub vahele 15-minutiline vaheaeg.

Piletid Disney On Ice etendustele hinnaga alates 29 eurost on müügil ainult Ticketpro internetipoes, kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades, Selverites ning valitud Eesti Posti kontorites üle Eesti. Lastele, lasteaedade ja kooligruppidele kehtivad soodushinnad.

Laps kuni 3 elusaastani saab istuda vanema süles tasuta.

Disney On Ice Tallinna etenduste produtsent on Live Nation Baltics koostöös Feld Entertainmentiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles