Mart Viisitamm hakkab suurt linna ehitama?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Viisitamm paar aastat tagasi veel Pärnu linnapea ametis uusehitusele nurgakivi asetamas
Mart Viisitamm paar aastat tagasi veel Pärnu linnapea ametis uusehitusele nurgakivi asetamas Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kuigi kinnisvaraarenduses sammub praegu paigal, võib Tallinnas Tselluloosi kvartalisse lisanduda aastate pärast Fahle majale väärilisi uusobjekte ning väidetavalt on see endise Pärnu linnapea Mart Viisitamme uue töö peamine sisu.

Viisitamm on varem öelnud, et tema aprillis alanud projektijuhitöö sisuks Tallinnas on kinnisvaraprojektide arendamine, kirjutab Õhtuleht. Lehe allika teatel on Viisitamm Tselluloosi kvartalis uusarenduste tarvis eeltööd juba alustanud, mille peale Visitamm kostab: «Ei lükka ümber, ei kinnita, ei kommenteeri».

 

Lehe oletus toetub ka uurimistööle Äriregistris, mille järgi on Viistamme tööandja Silveralteks Grupi üks omanikke Kaido Groos, keda on seostatud suurärimees Rein Kilgiga, kes omakorda on Tselluloosi kvartalis asuva maa suuromanik. Kilk eitab seost Silveralteks Grupiga, mainides siiski, et ta tahaks ehitada kvartalisse midagi väga ilusat ja esinduslikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles