Tiger Milki solist Eva Vaino ammutab inspiratsiooni suurest armastusest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tekst ja jumestus: Reet Härmat; stiil: Kristina Herodes; modell: Eva Vaino; rõivad: Aldo Järvsoo ja Ketlin Bachmann (Embassy of Fashion).
Tekst ja jumestus: Reet Härmat; stiil: Kristina Herodes; modell: Eva Vaino; rõivad: Aldo Järvsoo ja Ketlin Bachmann (Embassy of Fashion). Foto: Jelena Rudi

Mitmekülgne laulja, muusikakirjutaja, mitmete laulusõnade autor ja Tiger MIlki esileedi, Eva Vaino saab inspiratsiooni armastusest.

Eva Vainol on elus olemas ka hea suhe, mis teda inspireerib: «Ehk nii olekski ilus öelda, et ta on mu muusika, mida püüame võimalikult vähe rikkuda triviaalsete igapäevamuredega,» pajatab naine Buduaarile.

Lauljatar usub, et suhte hukutaja on enamsti kokkukolimine: «Kokku kolitakse tavaliselt materiaalsetel põhjustel, mugavusest või siis paanilisest soovist kedagi kinni hoida,» on Vaino kindel.

Eva Vaino ei pea end kuulsuseks ja usub, et eks see ühel päeval selgub, kuidas ta sellega toime tuleks: «Esialgu ilmselt teen palju vigu – loen vihaseid netikommentaare, ütlen ajakirjandusele valesid asju, jään purjus peaga kuhugi pildi peale...»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles