Võida pilet! Nouvelle Vague sensuaalne solist külastab taas oma parimate lugudega Eestit

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiljuti kohtus Marina Celeste noore Pariisi produtsendi Terry Bogdaniga, kellega koos ta on mitmeid uusi lugusid lindistanud.
Hiljuti kohtus Marina Celeste noore Pariisi produtsendi Terry Bogdaniga, kellega koos ta on mitmeid uusi lugusid lindistanud. Foto: promo

Sel reedel, 31. jaanuaril esineb Sinilinnus prantsuse pop-jazz bändi NOUVELLE VAGUE sensuaalne solist Marina Celeste ja suurepärane kitarrist Terry Bogdan.

Marina Celeste on avaldanud kolm sooloalbumit, mida on saatnud suur edu nii Jaapanis kui Euroopas : «Acidulé», «Cinéma Enchanté» ja «The Angel Pop».

Hiljuti kohtus Marina noore Pariisi produtsendi Terry Bogdaniga, kellega koos ta on mitmeid uusi lugusid lindistanud.

Duetina tuuritades miksivad nad intiimses võtmes Marina unikaalset häält ja Terry kitarri. Nende kaasaegne pop-jazz viib teid unenäolisse Pariisi, kus Edith Piaf kohtub Elvis Presleyga suitsuses kohvikus Robert Palmeri ja Pet Shop Boysi saatel.

Sinilinnus tulevad esitamisele Nouvelle Vague lood, mis on inspireeritud 1960te prantsuse kinost, kohvikukultuurist ja uutest jazzivooludest, aga ka kauni Marie Celeste omalooming.

Plaate keerutavad:
MADIS AIJA
TOM LILIENTAL
ERKIN ANTOV
TAKESHI

Üritus Facebookis.

Soovid minna peole? Elu24 loosib kontserdile välja kaks piletit!

Selleks, et võita, hakka Elu24 fänniks Facebookis ning jaga ürituse uudise postitust avalikult ka teistega!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles