Ettevaatust! Edgari malbena näiv silmarõõm Katja võib teid ühe jalahoobiga pikali lüüa!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapea Edgar Savisaare uus "ihukaitsja" Jekaterina Fedkina (paremal)harrastab võitluskunsti Taekwondo
Linnapea Edgar Savisaare uus "ihukaitsja" Jekaterina Fedkina (paremal)harrastab võitluskunsti Taekwondo Foto: facebook.com

Kolmapäeval, 15. jaanuaril toimus Rahvusooper Estonias uhke muusikali «Savoy ball» esietendus, kus oli kohal ka väärikas publik.

Härra linnapea Edgar Savisaar näitas taas kõrgemat klassi, saabudes pidulikule sündmusele verinoore kauni piigaga, kel nimeks Jekaterina Fedkina (23).

Õhtulehe andmetel on Jekaterina Fedkina ehk Katja ametlikult linnapea uus abi, kes asendab nii tööl kui ka vabal ajal puhkusel viibivat Moonika Batrakovat.

Samuti nagu Batrakoval, võib ka Katjal olla Savisaare tiimis ihukaitsja roll, sest tütarlaps harrastab aktiivselt Korea päritolu võitluskunsti Taekwondo. 

Taekwondo ehk tae kwon do on Korea päritolu võitluskunst, mille suur propageerija oli 1955. aastal näiteks ka Lõuna-Korea armee kindral Choi Hong Hi. Taekwondo rakendamise põhjuseks oli sõdurite sõjalise väljaõppe vajalikkus.

Taekwondo, üks paljudest võitluskunsti liikidest, sisaldab umbes 3000 võtet. Taekwondo’le isloomulik omadus on fakt, et 70% tehnikast sooritatakse jalgadega, millest paljud on hüppetehnikad.

Erinevate allikate andmetel on Korea võitluskunstide ajalugu umbes kahe aastatuhande vanune. Muinasajal oli Taekwondo ülesandeks ratsaniku sadulast maha löömine. Sõnaliselt tähendab “Tae” jalga, kõrget jalatehnikat, “Kwon” kätt ja “Do” teed, meisterlikkuse saavutamist.

Nii et ettevaatust kõik, kes Edgariga tüli norida kavatsevad, sest malbe olekuga Katja võib teid ühe jalahoobiga pikali lüüa!

Katja on olnud Eesti Keskerakonna ja Tallinna linna noortevolikogu liige. Alates detsembrist 2013 asus ta tööle Tallinna linnavalitsuses. Hariduse on omandanud kaunitar Tallinna Ülikoolis, riigiteaduste osakonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles