Kristiina Ojuland: meil Raimoga on kõik korras

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimo Kägu ja Kristiina Ojuland
Raimo Kägu ja Kristiina Ojuland Foto: Peeter Langovits

«Meil on Raimoga kõik korras,» kommenteeris Kristiina Ojuland

Buduaarile

vastuväiteks Kroonika tänasele kõmuartiklile, justkui oleks tema ja Raimo Kägu suhe jõudnud kriisi ning meespoolel on kuum suhe juba uue naisega.



Kroonika põhjal varjutab ärimees Raimo Kägu (53) ja parlamendi aseesimehe Kristiina Ojulandi (41) suhet armukolmnurk, mille kolmandaks osapooleks on ärinaine Katrin Kanter (38), kellega Raimo tutvus kaheksa kuud tagasi.

Katrin väidab, et tema ja Raimo vahel on õrnemad tunded ning intiimsus ning ta ei julge tunnistada, kas on Raimoga koos öö veetnud, kartes kättemaksu.

Kägu suhtub teemasse rahulikult: «See Katrin võib ükskõik mida väita. Ma olen teda vaid korra näinud.»

Ometi teavad kurjad keeled rääkida, et Raimo olla broneerinud oma Kaberneeme hotelli uhkeima numbritoa, et temaga koos aega veeta. «Ma ei tea. Mulle küll ei meenu,» räägib mees ning lisab, et neil on Kristiinaga kõik korras.

Ka hetkel Belgias komandeeringus viibivalt Kristiina Ojulandilt tuleb mehega sarnane vastus. «Meil on Raimoga kõik korras ja sellepärast pole kellelgi põhjust muretseda,» ütles ta. Katrin Kanteri kohta ei oska Ojuland midagi kosta: «Ma ei tunne antud isikut ja seega ei oska tema kohta mitte midagi öelda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles