Eesti suurim tantsufestival toob taaskord lavale energilise Marek Sadami alias N-Euro

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Sadami alias N-Euro
Marek Sadami alias N-Euro Foto: promo

20. sünnipäeva tähistav festival Koolitants alustab oma juubeliaastat maakondlike voorudega 18. jaanuaril Tartumaalt, kus nii tantsijatel kui ka publikul on võimalus laval näha Marek Sadamit.

Sadam on arvuliselt kõige rohkem festivali juhtinud õhtujuht Koolitantsu ajaloos.

Pekorraldaja Mihkel Ernitsa sõnul on Sadam üks meeldejäävamatest õhtujuhtidest Koolitantsu ajaloos just seetõttu, et ta on alati äärmiselt energiline ning suudab ka publiku oma energiaga kaasa tõmmata. «Seetõttu otsustasime ka juubeliaastal teda kaasata,» lisas Ernits.

Kahekümnendat korda toimuv festival Koolitants on väljakujunenud toimiva struktuuriga tantsufestival, mis on tuntud pea kõikide tantsuvaldkonnas tegutsevate inimeste seas.

1995. aastal alguse saanud loometantsufestivalist on aastatega kujunenud kooliealiste noorte seas üks oodatumaid suurüritusi, millest võttis 2013. aastal osa 261 tantsutruppi, kes esitasid kokku 598 algupärast tantsu.

Lisainfot festivali kohta leiab SIIT ning Koolitantsu Facebooki lehelt. Festivali korraldab Eesti Tantsuagentuur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles