Eesti Laulul osalev alternatiiv-popi viljelev bänd August Hunt üllitas võistlusloo "Kus on EXIT?"

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
August Hunt
August Hunt Foto: ERR

Eesti Laul 2014 konkursil osalev alternatiiv-popi viljelev bänd August Hunt üllitas võistlusloo «Kus on EXIT?».

Aastaks esinemistest pausi teinud kollektiiv on hetkel stuudioseinte vahel salvestussessioonil ja uut kauamängivat on oodata kevade esimeses pooles.

«Aja maha võtmine tuli meile loogilise sammuna, kuna mitmel bändimehel oli kooli lõpetamine käsil ja soovisime uue materjali kallal rahulikult tööd teha,» räägib solist Norman Salumäe.

«Kus on EXIT?» on esimene singel uuelt kauamängivalt.

«Tegemist on kontseptsioonplaadiga, sest iga laul on omavahel seotud läbi ühise stoori,» lisab kitarrist Mirko Miilits.

«Oleme ammu tahtnud laule omavahel rohkem ühendada ja nüüd oleme peale suviseid bändilaagreid selleni lõpuks jõudnud,» lisab ansambli teine kitarrist Harri Uljas.

«Kus on EXIT?» salvestati Downtown stuudiotes, muusika ja sõnade autoriteks on kogu bänd ning miksimise ja masterdamisega aitas Siim Tõnisson.

August Hundi esitust Eesti Laulu konkursil saab jälgida 14.02.2014 ETV vahendusel. Varasemalt on kollektiiv osalenud samal konkursil looga «Tantsulõvi», millega jõuti ka finaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles