Suurpuhastusturul jätkub tegevust kogu perele

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taaskasutuslaadal toimub ka virgutusvõimlemine.
Taaskasutuslaadal toimub ka virgutusvõimlemine. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Järgmisel laupäeval, 29. mail 11-17 toimub Tartu ülikooli Pärnu kolledži haljasalal kevadine suurpuhastusturg, mida saadab rikkalik ürituste kava.
 

Turu korraldaja Kati Vaasi teatel on turu näol tegu jätkuüritusega, mis eelmisel aastal osutus osavõtjate- ja külastajaterohkeks. Turu eesmärk on tekitada huvi taaskasutuse vastu, ühendada noori ja vanu ühise tegevuse kaudu, väärtustada pärnakate aega enda ja perekonna jaoks.

„Igal pärnakal on võimalus tulla müüma, ostma või vahetama kasutatud, puhtaid ja korralikke asju,“ rääkis Vaas. "Leidlikumatele müüjatele on välja pandud auhinnad."

Kauplemise kõrval saab turul niisama lustida. Nii on lastele kavas mängud, võistlused ja meisterdamine. Kell 13 saab panna end proovile sõudeergomeetritel ja 11-13 toimub rahvavibu võistlus.

Toimub malevõistlus ala spetside juhendamisel ja virgutusvõimlemine treener Kardo Ojassalu eestvedamisel.

Kell 12, 14 ja 15 näeb Gabriele moe- ja tantsukooli noorte tantsukava Annika Viibuse juhendamisel ning kell 14.30 ja 15.30 näeb kava „The Blinking Lights“. Muusikat mängivad üritusel DJ Henry & DJ Cortes ja päevajuht on Vahur Mäe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles