Robert Linna esinemisest Hollandis: need 45 minutit, mis meile seal antud on, tuleb vallutada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
R2 Aastahitt 2013, Elephants from Neptune ja Robert Linna
R2 Aastahitt 2013, Elephants from Neptune ja Robert Linna Foto: Karli Saul/SCANPIX

Juba reede hommikul jõuab ansambel Elephants from Neptune Hollandisse Amsterdami ja sealt liigutakse edasi festivalipaika Gronigenis, kus toimub showcase-festivali nimega «Eurosonic Noorderslag».

Robert Linna sõnul on uskumatu, et Elephants from Neptune sai festivalil püünele mineku ajaks just reede õhtu pool üksteist, vahendab Õhtuleht.

«See on üldse kõige parem aeg kuskil festivalil esineda. Ma arvan, et need 45 minutit, mis meile seal antud on, tuleb vallutada,» lisab ta.

Kuna festivalile tuleb kokku palju promootoreid ja plaadifirma inimesi, siis kavatseb bänd olla avatud ja paljudega suhelda.

«Kõige lahedam asi selle juures ongi see, et tekib mingisugune muusikute ja muusikainimeste ning miks mitte ka ajakirjanike võrgustik, kes toetavad üksteist ja suhtlevad tihti,» on Robert Linna võimaluse üle õnnelik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles