Hayden Panettiere sattus kleidiskandaali

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hayden Panettiere
Hayden Panettiere Foto: SCANPIX

Näitlejanna Hayden Panettiere sattus kleidiskandaali mitte selle pärast, mida ta Kuldgloobuste galal kandis, vaid kuidas ta selle endale muretses.

Nimelt kannavad staarid punase vaiba üritustel disaineritelt endilt laenatud kleite, kuid Panettiere tegi suure vea ja ostis Tom Fordi mustvalge kleidi ise, vahendab Us Weekly.

Fordi teatakse kui disainerit, kelle loomingut kannab igal üritusel vaid üks naine ning Kuldgloobustel oli selleks näitlejanna Naomi Watts.

Panettiere on aga nii suur Tom Fordi fänn, et ta ostis kleidi ise.

Kui teleajakirjanik Giuliana Rancic üritusel uuris, kelle kleiti ta kannab, ütles Panettiere: «Tom Fordi. See on esimene kord, kui tema loomingut kannan, sest olen teda palunud ja palunud... Tunnen end tema kleidis väga seksikalt. Ma kannaksin plastikkotti, kui see oleks tema disainitud.»

Varsti pärast seda säutsus ajakirjanik Jim Shi: «Tom Ford kinnitas mulle, et ta riietas täna AINULT Naomi Wattsi. Hayden Panettiere OSTIS oma Tom Fordi kleidi JAEMÜÜGIST.»

Teisipäeval kirjutas Panettiere Twitteris, et Ford saatis talle buketi lilli ja armsa sõnumi: «Kallis Hayden, sa nägid eile õhtul kaunis välja! Aitäh lahkete sõnade eest. Armastusega, Tom.»

Panettiere vastas: «Tõeline au oli kanda üht selle mehe meistriteostest! Aitäh ilusate lillede eest!»

Lõpp hea, kõik hea!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles