Kaart: millises riigis on kõige seksikamad naised?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Millises riigis on kõige seksikamad naised?
Millises riigis on kõige seksikamad naised? Foto: SCANPIX

Öeldakse, et ilu on vaataja silmades, kuid lehekülg swooptheworld.com tegi maailmakaardi, kus on riikide kaupa määratletud naiste seksikus.

Tumeroheline tähendab väga seksikaid naisi ja punane vähese seksikusega naisi.

Kaarti vaadates selgub, et maailma seksikamad naised elavad Argentinas, Colmbias, Eestis, Lätis, Jaapanis, Vietnamis, Etioopias, Angolas ja Iraanis.

Läbi aegade on Ladina-Ameerika naisi peetud seksikuse ja ilu musternäidiseks. Mitmed Miss Maailm võitjad on pärit neist riikidest.

Argentiinlannasid tuntakse nende ilu poolest, kuid samas on teada, et neid ei ole lihtne seksile meelitada. «Need naised on vaatamiseks, mitte käperdamiseks,» kommenteeriti.

Colombialannasid tuntakse nende ilusa keha ja kena naeratuse poolest. Neid naisi peetakse avalamaks ja sõbralikumaks kui argentiinlannasid.  

Öeldakse, et Eestis on maailmas kõige enam ilusaid naisi. Tegemist on naiselike naistega, kes oskavad enda eest hästi hoolitseda. Tegemist ei ole siiski naiivitaridega ega kergemeelsetega.

Läti asub otse Eesti kõrval ja selle tõttu on loogiline arvata, et ka seal on palju ilusaid naisi. Hoolimata jahedas kliimas elamisest oskavad nad ilusad ja seksikad olla iga ilmaga.

Jaapanlannad on maailmas kuulsust kogunud oma väiksuse ja saledusega. Samuti on nende näod väga ilusad. Nad on naiselikud, sõbralikud ja tasased. Samas ei ole nad loomult lihtsad.

Vietnami naisi peetakse Aasia naistest ühtedeks ilusamateks. Kui jaapanlannad on kõhnad, siis need naised on natuke kurvikamad. Neid ei saa küll võrrelda latiino naistega, kuid teiste aasialannadega võrreldes on nad kehalt kobedamad. Nad on pehmed, naiselikud ja neid peetakse headeks abikaasadeks.

Etioopia naisi peetakse sõna otseses mõttes kuumadeks. Neis on segunenud aafrika ja Lähis-Ida ning selline segu on andnud tulemuseks ilu ja seksikuse. Etiooplannasid peetakse Aafrika naiste seas kõige külgetõmbavamateks.

Etiooplannadele pakuvad konkurentsi teise Aafrika riigi Etioopia naised. Nad on samuti naiselikud kuumad naised, kellest paljudel on modelli välimus.

Iraanlannad on oma ilu poolest legendaarsed. Neil on eksootilised näojooned ja naiselik keha. Enamik neist naistest on moslemid ning selle tõttu nad oma ilu ei eksponeeri.

Kaarti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles