Loe, miks on Tipi ja Täpi väidetav vargusevideo lastevanemate seas populaarne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tipp ja Täpp telefoni varastamise skandaalis
Tipp ja Täpp telefoni varastamise skandaalis Foto: Kuvatõmmis

Läinud nädalal küttis kirgi uskumatu lugu - nimelt paljastas turvakaamera, kuidas staarajakirjanik Mari-Leen Albers ja fotograaf Meelis Tomson väidetavalt eemaldasid R2 Aastahitil garderoobi lauale vedelema jäänud iPhone'i.

Pole halba ilma heata! Kuigi Albers kaotas süüdistuste tõttu töö, peavad mitmed lapsevanemad videot erakordselt õpetlikuks.

Mõned lapsevanemad on tunnistanud, et tegemist on kõige õpetlikuma videoga, kus saab puust ja punasest oma lapsele selgeks teha, et varastamine lõppeb väga karmilt.

«Mu tütar oli nii rabatud, et vaatas seda mitu korda. Ta ütles, et ei uskunud oma silmi ja mõtles, kas see on unes või ilmsi,» räägib üks ema Elu24-le.

Pressinõukogu arutas Mari-Leen Albersi ja Meelis Tomsoni kaebust Postimehe veebis Elu24-s jaanuaris ilmunud artiklite peale ja otsustas, et väljaanne ei ole rikkunud head ajakirjandustava. Otsusega saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles