Galerii: Edgar sai kätte oma kopranahast mütsi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar korraldas Vene jõulude puhul Tallinna Raekojas piduliku vastuvõtu.


 

Ürituse käigus kingiti linnapeale naaritsa- ja kopranahast valmistatud müts, mille autoriks köösner Ilona Abdullajeva.

 

10. novembril sai täis aeg, mil tuntud köösner Ilona Abdullajeva kuulutas välja konkursi «Otsime linnapeale mütsi!». Huvi oli teema vastu suur ja rahva tahtel sai müts ka välja valitud. Enim kogus hääli tavapärasest kõrgem ja soliidsem talvemüts.

 

Mütsi autor Ilona: Kohe päev pärast konkurssi lõppu helistas ka Edgar Savisaare üks sekretäridest Katja ja uuris, kas mudel on välja valitud ja andis mulle kohe ka linnapea pea ümbermõõdu.

Nuputasin mitu päeva, mida selle mudeliga teha ja jõudsin järeldusele, et teen kaks eri mudelit. Ühe läkiläki hõberebasest  ja siis veel teisegi, umbes sama kõrge, ilma kõrvadeta ning naaritsast ja kopranahast.

Mõlemasse mütsi integreerisin sümboolselt Tallinna linna sümboolikat. Loodetavasti kaitseb see peakate ka Toompealt tema suunas levivate pahade mõtete vastu.

 

Vaata pilte linnapea uuest mütsist!

Kuidas meeldib?

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles