FMX-show laupäeval Eestis

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FMX-show'd näeb juunis Narvas.
FMX-show'd näeb juunis Narvas. Foto: promo

Nädal enne Moskvas toimuvat “Red Bull X-Fightersit” tuuakse selle maailma parima FMX-show näidukas eestlastele koju kätte, nii leiab 19. juunil Narva linnuses aset “Red Bull X-Fighters Jam Narva”.

Ürituse pressiesindaja Tuuli Jevstignejev kinnitas, et Narvas tuleb korralik FMX-show, mille käigus toimub nelja profisõitja vahel väike võistlus, et näidata pealtvaatajatele, mida kujutab endast freestyle-motokross. Samuti näitavad mehed kaelamurdvaid ja hullumeelseid trikke.

Narvas toimuval üritusel osalevad Nick de Wit (LAV), Drake McElroy (USA), Red Bull X-Fighters kohtunik Jimmy Verbourgh (BEL) ja Venemaa esimene FMX-rattur Alexey Kolesnikov.

Jevstignejevi teatel on Nick de Wit Aafrika parim FMX-rattur. Nick on eriliselt kuulus oma backflipp'ide poolest ja on esinenud väga edukalt Night of the Jumps sarjas.

“Jimmy Verbourgh on IFMXF sõitjate möllumees ja maailma üks populaarsemaid show-rattureid,” teadis Jevstignejev. “Jimmy stiil on puhas ja tal on võime panna publik vaimustusest karjuma. Jimmyl on pikk ajalugu MX -ja SX-sarjades ning ta kasutab oma kogemust enda sõidustiilis. Tehnilisest küljest on Jimbo väga tasemel.”

Drake McElroy on omakorda ekstreemspordi legend, kes on viimase dekaadi oma elust ümber maailma ringi trikitanud.

Alexey Kolesnikov alustas sõitmist MX-klassis juba 1998. aastal. 2005. aastal võitis Alexey kirg suurte hüpete vastu ning ta hakkas tegelema FMXiga. Alexey on ühtlasi esimene vene rahvusest FMX-rattur.

Üritus on kõigile tasuta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles