Dave Benton peab Hanna-Liina Võsaga plaani armastuslaulude teemal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dave Benton ja Hanna-Liina Võsa usuvad kontserdi heasse õnnestumisesse
Dave Benton ja Hanna-Liina Võsa usuvad kontserdi heasse õnnestumisesse Foto: Jelen Rudi

«Inimesed löövad end üles, lõhnavad kenasti, hoiavad üksteisel käest ja naudivad head muusikat,» räägib Benton, miks ta on 4. juuni õhtu muudest tegevustest vabaks võtnud.

Sel õhtul esitavad Benton ja Võsa kontserdil «Klassikalised armastuslaulud» valitud duette maailma armastuslaulude kullafondist, just neid, mis on ajaproovile vastu pidanud.

 

Benton ei taha praegu veel üksikasjalikult ligi pooleteistunnise kontserdi repertuaari avalikustada, kuid mainib siiski, et esitamisele tuleb midagi Frank Sinatralt ja üht koma teist viimase kümne aasta popphittidest.

 

«Ma arvan, et kõik komponendid, et tuleks selline mõnus, professionaalne ja põnev kontsert, on olemas,» ütleb Hanna-Liina Võsa ja lisab, et ta pole kunagi esinenud kontserdil, mis tähistab raamatu ilmumist.

 

Just nii see aga on, sest kõnelaluse kontserdiga tähistab Benton oma raamatu «Teisiti ei ole võimalik» ilmumist samal päeval. Nokia Kontserdimajas toimuvale esitlusele saavad kutse 300 inimest, millega kaasneb tasuta pääse samas jätkuvale kontserdile. Nii et oodata on tähelepanuväärset seltskonnasündmust.

 

Benton esitab kava klassikalistest armastuslauludest Hanna-Liina Võsaga teist korda, 7 aastat tagasi laulsid nad koos Eesti mõisates. Sarnast kava on varem esitanud Bentoniga ka Liisi Koikson ja Eda-Ines Etti.

 

Bentoni 4. juunil poelettidele jõudva raamatu «Teisiti ei ole võimalik» üllitab Ajakirjade Kirjastus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles