Hanna-Liina Võsa: poole honorarist pidin maksudeks maksma!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanna-Liina Võsa
Hanna-Liina Võsa Foto: Jelena Rudi

Paar nädalat tagasi USA tippseriaalis juhtiva külalisnäitlejana rolli teinud Võsa lööks ka edaspidigi mõnes seriaalis kaasa.

5. mail esitas USA telekanal NBC järjekordse episoodi seriaalist «Law and Order: Special Victims Unit», kus sekeldustesse sattunud bulgaarlanna osas särab Hanna-Liina võsa, jättes mulje, et näitlemine ongi tema töö.

 

Hinnates saadud kogemust ja režissöörilt saadud head tagasisidet kõrgelt, ei oska Võsa arvata, kas siit võiks saada algus teistelegi tele- ja miks mitte filmirollidele. Siiski on n-ö linnuke CVs kirjas ja Võsa esindav agentuur New Yorgis saab talle edaspidi paremini rolle otsida.

 

Hanna-Liina, nagu teada, on teletööstus massiivne rahamasin. Palju Sa teenisid selle osatäitmise eest?

Ameerikas on meeletult suured taksid. Selle peale, mis mulle algul lubati, läksid mul kõrvad kikki, et oo, päris hea summa! Sellest pool maksin [maksudeks – T.L.] ära. Siis lõpuks oli ikkagi väga hea, ma oleks seda tasuta ka teinud.

 

Ja kätte jäi, siis ma pakun, 20 000 – 50 000  dollarit?

Ei! (Võsa puhkeb naerma) ei, ei ei. Dollarites? Kroonides võib-olla. Ma olin siiski ainult ühes episoodis ja külaline. See, mida Sharon Stone seal teenib, on kindlasti midagi muud.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles