Disney On Ice jääetenduses näeb uisutamas üle 40 tegelaskuju lemmikmultikatest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disney On Ice
Disney On Ice Foto: Live Nation Baltics

Juba kuu aja pärast esietendub Tallinnas maailmakuulus DISNEY ON ICE jääetendus. Eestis näidatakse showd nimega Fantaasiamaailmad, mille raames saab publik nautida Disney lemmiktegelasi armastatud joonisfilmidest «Autod», «Väike Merineitsi», «Tinker Bell» ja «Lelulugu 3». Kokku näeb publik jääl uisutamas üle 40 tegelaskuju Disney/Pixar armastatud joonisfilmidest.

7. – 9. veebruaril saab publik Saku Suurhallis kogu perele elamusterohket vaatemängu pakkuva jääetenduse raames korraga nautida lemmiktegelasi mitmetest Disney/Pixar joonisfilmidest, sest Disney On Ice jääetendus tõmbab endaga lummavasse seiklusesse koguni nelja maagilisse paika. Nii viib muinasjutuline jääretk pealtvaatajad «Autode» võidusõidumaailma, kus justkui otse Radiator Springs väikelinnast kihutavad jääle Autod - elusuuruses lastelemmikud Matu, Pikne McQueen, Sally, Flo ja Ramone. Oma eriprojekti järgi valmistatud sõiduvahend on ka maailmatuntud Disney lemmikutel Miki- ja Minni-Hiirel, kes hüppavad jääle koos teiste Disney klassikategelaskujude, piilupart Donald’i ja koer Goofy’ga, näitamas jääl muljetavaldavaid oskusi, omades igaüks enda unikaalset stiili uisutamises ja liikumises.

Disney On Ice kutsub pealtvaatajaid külastama ka Andy magamistuba, et kohtuda seal «Leluloo 3» tegelastega - šeriff Woody, kosmoseavastaja Buzz Valgusaasta, kauboitüdruk Jessie ning muidugi ka Barbie ja Ken’iga. Areenimõõdu mängutoast leiab ka dinosaurus Rex’i, hoiupõrsa Hamm’i, hobuse Bullseye, kummist kaheksajala Stretch’i, mängukoera Slinky, proua ja härra Kartulipead ning hiigelsuure kaisukaru Lotso, kelle kõrgus on üle kahe meetri. Ühel hetkel marsivad jääle ka Roheline Armee Mehed  - seersant  ja tema alluvuses olevad 14 sõdurit.

Disney On Ice rõõmustab lapsi ja nende vanemaid ka reisiga erinevate põnevate olenditega elustatud veealusesse maailma «Väikese Merineitsi» Ariel’i ja prints Eric’u juurde. Seal ootavad publikut merenõid Ursula, punane krabi Sebastian, troopiline kala Flounder ning moreenid Flotsam ja Jetsam. Edasi juba müstilisse Haldjaorgu armastatud haldjale Tinker Bell’ile külla. Seal elavad ka veehaldjas Silvermist, valgusehaldjas Iridessa, loomadega suhtlev Fawn, aiahaldjas Rosetta, kiirlennuhaldjas Vidia, varblas-mehikesed Clank ja Bobble ning haldjate juht Mary ja Haldjaoru kuninganna Clarion.

Disney On Ice jääetendus toob peredeni südantsoojendavad lood, kogu lõbu, huumori ja soojuse, mis on tuntud armastatud Disney/Pixar joonisfilmidest. Elusuuruses tegelaskujud, maagiline lavakujundus, säravad kostüümid, värvide ja valguse mäng, ilus uisutamiskoreograafia - Disney On Ice shows on ühendatud uisutamine, tants, sportvõimlemine ja näitlemine. Kõik see lisab showle energiat ja põnevust ning kaunistab meeldejäävaid ja tuttavaid filmistseene jääetenduse eripäraga.

Kogu perele elamusterohket vaatemängu pakkuv Disney On Ice annab Tallinnas viis etendust. Ühte etendust mahub vaatama vaid 3500 inimest, sest jää katab kogu Saku Suurhalli põranda, mis tagab suurepärase vaate ning võimaldab nautida maailmakuulsat jääetendust kõikidelt istekohtadelt.

Etenduste ajad:

7. veebruar (reede)

kell 19:00 (uksed avatakse 18:00)

8. veebruar (laupäev)

kell 11:00 (uksed avatakse 10:00)

kell 14:30 (uksed avatakse 13:30)

9. veebruar (pühapäev)

kell 11:00 (uksed avatakse 10:00)

kell 14:30 (uksed avatakse 13:30)

Fantaasimaailmad etendus kestab kokku kaks tundi, kuhu mahub vahele 15-minutiline vaheaeg.

Piletid Disney On Ice etendustele hinnaga alates 29 eurost on müügil ainult Ticketpros – internetipoes aadressil www.ticketpro.ee, kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades, Selverites ning valitud Eesti Posti kontorites üle Eesti. Lastele, lasteaedade ja kooligruppidele kehtivad soodushinnad. Laps kuni 3 elusaastani saab istuda vanema süles tasuta.

Disney On Ice Tallinna etenduste produtsent on Live Nation Baltics koostöös Feld Entertainmentiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles