End saate jaoks filminud Radda: loodan, et saatest saadakse positiivset laengut, et sellest midagi õppida

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõsielusarja «Seotud» esitlus
Tõsielusarja «Seotud» esitlus Foto: Tiit Mõtus

3. jaanuaril toimus uue tõsielulise telesarja «Seotud» esitlus. Sarja kangelannadeks on viis eesti naist, kellele anti näppu kaamera ja paluti poole aasta jooksul filmida iseennast ja oma perekonda. Üks viiest osalejast on ka Radda, kelle südames on pärast kooselu lõppemist piinav tühjus.

Radda rääkis ka paar sõna Elu24 reporteriga juttu, miks ta sarjas osaleda soovis ning millist mõju on talle saates osalemine avaldanud.

Mis kannustas Sind selles teleprojektis osalema?

Radda: Tegemist oli hästi põneva pakkumisega ja igaühele sellist asja elus ette ei tule. Osalesin konkursi raames ja väga lootsin, et saan saatesse.

Selline kogemus on minu jaoks väga põnev ja igati ainulaadne ning lisaks sain ka ennast kõrvalt vaadata.

Kuidas saade on Sinu elu muutnud?

Radda: Olen hakanud tegema julgemaid otsuseid ja minu analüüsivõime teravnes, õppisin ka rohkem ennast tundma.

Kas töölt ega perelt ei tulnud negatiivset tagasisidet enda ja ümbritseva filmimise kohta?

Radda: Ei tulnud. Õnneks minu pere toetab mind väga ka selles projektis ja kõik sõbrad pidasid seda väga lahedaks ja tubliks otsuseks.

Kas on kuulsuse ees hirmu, et hakatakse eraelus palju torkima?

Radda: Ma ei saa praegu karta seda, mida ma ei tea. Eks mingi tunnetus on küll sees, aga täpselt ei tea, mis ja kuidas muutub.

Tahaksin loota sellele, et keegi saab saatest nõuannet ja positiivset laengut, et sellest ise ka midagi enda jaoks õppida.

Saade läheb eetrisse 8ndal kuupäeval, mil on ka Sinu sünnipäev. Kuidas plaanid mõlemat sündmust tähistada?

Radda: Ma veel ei ole üldse otsustanud, aga ma arvan, et olen kindlasti kodus ja vaatan saadet. Eks näis, mul on veel paar päeva aega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles