Temperamente vene pidu Babulja kolib üheks ööks Teatrisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vene uusaasta toimub Gregoriuse kalendri järgi 14.jaanuaril. Päev mil venelased tähistavad eriti suurejooneliselt aasta möödumis pöörase ja glamuurse vene peoga!

Juba sellel laupäeval, 11.jaanuaril toimub suurejooneline vene uusaasta pidu, kui temperamentne Babulja kolib klubisse Teater.

Babulja on suurejooneline ja glamuurne vene uusaasta pidu koos säravate esinejate, kaunite matrjoškade, rohke külma viina ja šhampanjaga, kus särtsakat slaavi temperamenti jätkub Babulja Special peol kuni hommikuni!

See vene pidu on tuntud ja populaarne nii venelaste kui ka paljude kohalike ja pealinna välismaalaste hulgas, kes hindavad slaavi kultuuri ja meeletut pidu.

Babulja Special on täis lõbusaid ja kauneid inimesi, parimat meeleolu, kus vürtsiks on lisatud natukene vene temperamenti ja rohkelt glamuuri.

Kaunid vallatlevad matrioškad tervitavad külalisi karge viinaga, et pidu saaks särtsaka alguse.

Lisaks ootab kõiki külalisi ka suurejooneline show peale keskööd, sest laval toimub erakordne ja jahmatavapanev etendus koos matrioškade ja live-artistidega

Särtsu täis pidu toimub külma viina ja ohtralt voolaja šampanja saatel ning uhked konfeti saluudid kõlavad ka klubis Teater! Parimaid vene hitte mängib DJ Peterson, tagades pidulistele kuni hommikuni kestva tantsumaratoni!

Vaata ürituse kohta rohkem infot Facebookis.

Klubi avab uksed kell 23.00

Vaata ka glamuurset galeriid ja videot möödunud Babulja Special pidudest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles