Erakordne tele-eksperiment «Seotud» toob vaatajateni viis eesti naist, kes filmivad üles oma eraelu

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba 8. jaanuaril linastub Kanal 2 ekraanil erakordne tele-eksperiment, mille kangelannadeks viis tavalist eesti naist. Neile kõigile anti kaamera ja paluti poole aasta jooksul filmida iseennast ja oma perekonda. Kaamerast sai neile justkui salapäevik, millele pihtida oma muresid, rõõme, unistusi ja hirme.

Need viis naist ei tunne üksteist ja on oma taustalt väga erinevad.

Anna lapsepõlv oli traagiliselt keeruline ja seetõttu oskab ta oma tänast pereõnne eriti kõrgelt väärtustada. Beriti on saatus Soome tööle viinud. Üliemotsionaalne Monika otsib oma tõelist eneseteostust ja vene päritolu Radda südames on pärast kooselu lõppemist piinav tühjus. Tantsu- ja motofännist Karin on aga justkui stabiilsuse kehastus – talle meeldib ta töö ja ta armastab jäägitult oma peret.

Sarja «Seotud» produtsent Margit Sauk rääkis Elu24 reporterile, et sari on juba väga populaarne Soomes ja ta avastas selle tänu sellele, et elab Helsingis.

«Vaatasin seda saadet ja mõtlesin, et see on midagi nii ägedat, et võiks ka Eestis töötada. Kuna ma olen üsna noor produtsent, siis kogusin natukene julgust ja aasta tagasi ostsime ka endale õigused,» räägib Sauk.

Sauk kiidab, et sari on väga põnev ning idee huvitav: «Siht silme ees oli selge ja tundsime, et asi on väärt tegemist ning Kanal 2le idee sobis ja nüüd see ka televaatajateni jõuab.»

Vaata galeriist, kuidas möödus meeleolukas esitlus ja kuidas viis kaunitari välja näevad!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles