Strippar Marco peab Eesti palku naeruväärseks: milleks üldse tööle minna?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Tasane küttis õhu kuumaks
Marco Tasane küttis õhu kuumaks Foto: Viktor Burkivski

Skandaalne meelelahutaja strippar Marco ehk Marco Tasane käis viimati tööl aastal 2008.

Marco, kes kunagi ei tea, millal ja kui palju ta jälle raha teenib, tunneb kaasa neile, kes on end lõhki laenanud, temal endal seda muret ei ole, kirjutab Buduaar. Eestis olevat palgad naeruväärsed ja seega pole mõtet üldse tööle minna.

Strippar Marco, kes viimati kritiseeris Eesti naisi, et nad ei suuda oma lapsi üleval pidada, ei mõista inimesi, kes laenu võtavad.

«Inimesed on ennast nii lõhki laenanud ja liisinud, et kohe kahju hakkab - ostetakse korter 30-aastase laenuga, kuigi nad isegi ei tea, kas nad üldse elavad nii kaua ja see on vaid üks probleem. Neid probleeme on eestlastel palju,» kommenteeris Marco.

Marco ütleb veel, et temal endal selliseid muresid pole.

«Minul tõesti pole selliseid jamasid kaelas. Kusjuures mul mõnel tuttaval on palk 360 eurot kuus ja nad peavad olema tööpostil kell 10.00-18.00. See on ju naeruväärne. Ma olen olnud tööl Soomes - samas ma ei teeninud seal nii suuri summasid, kuna seal on toit kallim ja üür suurem, aga jah, see oli ammu. Samas kui keegi mulle välismaal hea pakkumise teeks, siis isegi läheks ehk,» mõtiskles Marco.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles