Maimiku ja Tolgi komöödiasarja keskmes on abielukriis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maimiku ja Tolgi komöödiasarja "Hakkab jälle pihta" keskmes on abielukriis
Maimiku ja Tolgi komöödiasarja "Hakkab jälle pihta" keskmes on abielukriis Foto: promo

Alates 12. jaanuarist jõuab ETV ekraanile Andres Maimiku ja Rain Tolgi elulise komöödiasarja "Hakkab jälle pihta" 2. hooaeg.

Seriaali «Hakkab jälle pihta» uus hooaeg võtab luubi alla iga kooselu paratamatu kõrvalnähu – abielukriisi.

Olgugi, et kriis Raimondi ja Veronika abielus on asjade loomulik seis, sööstab see kõikide konfliktide ema sisse hetkel, kui teda kõige vähem oodatakse. 

Alguses on kõik ilus. Lapsed saadetakse suvelaagrisse iseloomu kasvatama ning abikaasad loodavad ilusa suvekuu pühendada teineteisele ja oma unistuste realiseerimisele. Paraku sooritatakse Raimondi isalt saadud päranduse eest läbimõtlemata kinnisvaratehing, raha haihtub musta auku, võlgu jahib inkasso ning loomulikult tuleb kõiges süüdistada oma abikaasat.

Pinge perekonnas muudkui kruvib ning kui kodust ei leita õnne, siis hakatakse seda mujalt otsima. Kõik, mida Raimond ja Veronika Vesilind olukorra parandamiseks ette võtavad, teeb asja ainult hullemaks.

Seriaali režissöörid on Andres Maimik ja Rain Tolk, operaatorid Mihkel Soe ja Ivar Taim, kunstnik Kristiina Ago, produtsent Anneli Lepp.

Mängivad Ragne Pekarev, Helgur Rosenthal, Kais Adlas, Rein Pakk, Priit Võigemast, Kristiina-Hortensia Port, Andres Tabun, Anders ja Martin Hollo, Maris Nõlvak, Piret Simson, Martin Meius, Aarne Soro jt.

Sarja on tootnud Kuukulgur Film.

«Hakkab jälle pihta» on ETV kavas alates 12. jaanuarist pühapäeviti kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles