Martin Parmas palus Gerli Padari kätt Itaalia linnakese rannapromenaadil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Padar ja Martin Parmas
Gerli Padar ja Martin Parmas Foto: Kanal 2

Martin Parmas rääkisid Kanal 2 aastalõpusaates, kuidas ta mullu oma elukaaslase Gerli Padari kätt palus.

«Mu arvan, et igal mehel küpseb mingil ajal peas selline idee. Kõige keerulisem on õige moment leida, sest tahaks ikka üllatust teha,» rääkis Parmas.

Parmasel tekkis sobiv hetk väikses Itaalia linnakeses reisil olles: «Kuna Gerlile see koht hullult meeldis ja reis oli alles alguses, tuli see ära teha. Sõrmust kandsin kogu aeg kaasas, sest hotelli ei julgenud jätta.»

Mees kirjeldas, kuidas ideaalne võimalus oleks olnud restoranis, kuid õhtusöök oli tema jaoks tõeline ebaõnnestumine - ta tellis endale meretoitu ja sai taldrikule poolelusa molluski.

«Läksime edasi ja võtsime ühe pitsalõigu. Jalutasime rannapromenaadil ja mõtlesin, et nii, kas nüüd või mõni teine kord,» rääkis Parmas.

Siis laskuski mees ühele põlvele ja palus Gerli kätt. Vastuseks sai ta aga verbaalse «kolaka», sest nad olid varem kokku leppinud, et nemad seda «sõrmuseasja» ei tee. Seda, millal pulmapidu tuleb, paar kommenteerida ei soovinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles