Saagimile otsitakse mantlipärijat

Elu24
, meelelahutustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mida arvab Anu Saagim sadomaso seksist?
Mida arvab Anu Saagim sadomaso seksist? Foto: Toomas Volkmann

Selle suve skandaal Anu Saagim otsib mantlipärijat saab alguse ööklubis Atlantis!

Kas Sina tahaksid saada tõeliseks staariks? Meie näitame, kuidas just Sinust võib saada staar, kellest kirjutavad kõik ajalehed ja räägivad kõik raadiojaamad! Atlantis ja Elu24 otsivad sel suvel  Anu Saagimile mantlipärijat. Peaauhinnaks 30 000 krooni!
 

Meie eesmärgiks on leida positiivseid ja säravaid inimesi, kes julgevad olla nemad ise. Esimene otsing toimub juba sel neljapäeval Atlantises ning osalemiseks peab vaid klubisse tulema.

Klubis antakse osalejatele ülesanne, mille nad peavad võimalikult kõmuliselt ja skandaalselt lahendama, tõestamaks, et nad on mantlipärija tiitli väärilised.

Igal neljapäeval valitakse välja üks eriti silmapaistev neiu või miks mitte ka noormees, kellest noor andekas fotograaf Mihkel Uba teeb atraktiivseid fotosid, mis tekitavad kõmu juba järgmisel nädalal Elu24s.

Suvel kolib üritustesari Pärnu randa ööklubisse Sunset ning finaalüritusel, 17. septembril Tartu klubis Atlantis antakse üle tiitlivääriline peaauhind 30 000 krooni. Lõpliku otsuse, kes mantlipärija tiitli saab, teeb Anu Saagim isiklikult.
 

Avaüritusel, 20. mail astub lavale erikülaline Lätist – skandaalne Shelly striptiisi-show'ga, mis ületab kõik piirid! Tulevasi staare tantsutab DJ Heiko Merikan'

Miks Saagimile mantlipärija, uuris ka Õhtuleht.

Anu: Kuna mina olen Eestis ainulaadne eksemplar, siis ma iseenesestmõistetavalt kõikjale ei jõua.
Teisalt olen muutunud ka päris pepsiks ja lihtsalt niisama igale karnevalile ja tsirkusesse enam oma kontsakest tõsta ei viitsi.

Ja meil polegi tegelikult ju üht korralikku seltskonnastaari, kelle trikitamisi, skandaale, bravuuritsemist silm traksis jälgida ning ettevõtmiste üle korralikult keelt peksta.

Seega on aeg küps paarile värskele seltskonnastaarile-skandaalitarile ehk teisisõnu aktiivsetele ja tegutsemishimulistele kauniatridele, kes julgevad ilma valehäbita välja öelda oma  mõtteid ja tundeid. Kellele meeldib suhelda ja tegutseda põdemata tagajärgede pärast.

Saagimi mantlipärijad võiks olla elavad, nutikad, stiilsed, omas kategoorias ainulaadsed, välkkiire reageerimisvõimega ning himukad jagama kommentaare-arvamusi igas asendis. Nad võiks pakatuda tegutsemisenergaist ning neis võiks pesitseda ravimatu pahandusegeen.

Mantlipärija motoks võiks olla:  «Enne tegutsen, siis mõtlen!»

Kuna nii mõnigi noor kaunitar on unistanud prožektorisäras ja seltskonnaveergudel peesitamisest, siis miks mitte anda taolistele julgetele, kompleksivabadele ekstravertidele nüüd ka võimalus...

Sest olgem ausad, meie meelelahutus- ja seltskonnaveerud on drastiliselt hõrenenud, isuäratavamate palukeste pakkujad justkui kokku kuivanud ja magusamad isendid suisa väljasurnud 

Kuhu on kadunud näiteks Mari-Leenud, Missi-Laurad, Lassid, Carolad, Hetid ja Maretid? Järgi on vaid toredad, kuid veits lamedavõitu head tüdrukud.

Ma ei otsi endale asendajat, otsin endale võrdväärset vastast! Miks? Eks ikka seks, et oleks lõbusam.

Finaalüritus, 17. septembril Tartu ööklubis Atlantis! Ole kohal!




 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles