R2 Aastahitti auhinnagala käivitavad Lenna ja Rasmus Rändvee

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaa
Lenna Kuurmaa Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Sel reedel, 3. jaanuaril kell 21.30 selguvad Eesti vanima muusikaküsitluse Raadio 2 Aastahitt 2013 tulemused. Auhinnagala otseülekande Eesti Televisioonis avavad oma esinemisega Lenna ja Rasmus Rändvee & Facelift Deer.

«Unistuste Bänd on unikaalne nähtus, mille traditsiooni taaselustasime ning just Lenna, kes on teinud tänavuse edukaima comeback’i, oli 2006. aastal esimese Unistuste Bändi solist. Rasmus Rändvee on teinud peadpööritava tähelennu mullusest Aasta Demo laureaadist maailma suurima plaadifirma artistiks,» kommenteerib auhinnagala avaesinejate valikut 1. jaanuarist Raadio 2 peatoimetajana alustav Kristo Rajasaare.

Koit Raudsepa ja Erik Morna juhitud Aastahiti maratonsaade Raadio 2 eetris stardib reedel juba kell 13. Kell 21 lülitub auhinnagala punasele vaibale ERRi portaal Menu. Aasta 2013 lemmiklaulud pärjatakse kell 21.30 Eesti Televisiooni ja R2 otseülekandes:  pidulikul auhinnatseremoonial esinevad kodumaine esikolmik, Aasta Demo, Uus Tulija, R2 Toimetuse Lemmik ja Unistuste Bänd.

Seitsmendat korda teeb muusikaajalugu raadiokuulajate poolt komplekteeritud Unistuste Bänd, mis selles unikaalses koosseisus astub lavale vaid korra: Anti Kammiste klahvpillidel, kitarri mängib Jalmar Vabarna ja basskitarri Kostja Tsõbulevski, trummidel möllab Kaspar Kalluste, naelapilli mängib Silver Sepp ja laulab Hendrik Sal-Saller.

Sel reedel, 3. jaanuaril:

Kell 13 stardib maratonsaade Raadio 2s, mida juhivad Koit Raudsepp ja Erik Morna ja kus mängitakse ette tabelikohad 40-4 Eestist ja välismaalt

Kell 21 lülitub auhinnagala melusse ja punasele vaibale ERRi portaal Menu

Kell 21.30 algab R2 Aastahitt 2013 auhinnatseremoonia otseülekanne Eesti Televisioonis ja Raadio 2s

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles