«Aastavahetus Kanal 2ga» saab olema hoogne, lõbus ja suurejooneline

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Aastavahetus Kanal 2ga», kus ekraani vallutab teletandem Teet Margna ja Kristjan Jõekalda
«Aastavahetus Kanal 2ga», kus ekraani vallutab teletandem Teet Margna ja Kristjan Jõekalda Foto: Ardo Kaljuvee

Vana-aastaõhtu on Kanal 2s hoogne ja meeleolukas. Kell 19 on eetris «Reporteri aastalõpp», kus aasta viimasele õhtule kohaselt on kogu toimetus pidulikus kuues, tehakse kokkuvõte lõppeva aasta kõige tähtsamatest uudistest, astuvad üles tuntud Eesti bändid ning näidatakse ära aasta jooksul juhtunud kõige naljakamad saatepasud.

Vana-aastaõhtu pärliks on aga kell 20:15 algav «Aastavahetus Kanal 2ga», kus ekraani vallutab teletandem Teet Margna ja Kristjan Jõekalda ning nende kümned tuntud ja armastatud külalised.

Mitmetunnine «Aastavahetus Kanal 2ga» onTeet Margna ja Kristjan Jõekalda juhitud hoogne aastalõpu-show, mis on tulvil põnevaid külalisi, muusikat, tantsu, nalja ja ootamatusi. Külas on Tuuli Roosma ja Arbo Tammiksaar, Gerli Padar ja Martin Parmas, Sepo Seeman ja Madis Milling, «Naabriplika» peaosalised Loore Martma ja Harry Kõrvits, Marko Matvere ja Tiit Pruuli, Getter Jaani ja Maia Vahtramäe, Koit Toome, Mart Juur, Chalice, Ivo Linna, Gerd Kanter, Nikolai Novosjolov, Contra, Piret Järvis, Erki Nool, Krista Lensin, Karl Madis ja paljud-paljud teised.

Õhtu teemad on seinast seina – armastusest keskeakriisini, tundmatuks olemisest kuulsuse pähelöömiseni. Kõikjal on ka Kristjanil ja Teedul oma isiklikke lugusid jagada ja tulemata ei jää ka suurepärased laulunumbrid nii neilt, kes ei oska laulda kui ka neilt, kes seda suurepäraselt oskavad.

Aasta viimasesse õhtusse mahub lisaks veel ka meeleolukas erisaade «Heeringa vana-aastaõhtu».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles