Videod! Eesti poiss Eghert-Sören Nõmm osales «Tancujut Vse» finaalkontserdil

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel , 27. detsembril toimus Kiievis «So You Think You Can Dance» Ukraina versiooni «Tancujut Vse» 6. hooaja finaalkontsert.

Nelja kuu vältel elasid kogu Ukraina ja ka Venemaa televaatajad kaasa parimate tantsijate võistlusele.

See 6. hooaeg erines eelnevatest oma ekstreemsete ülesannete poolest, kus tantsiti vees, tules, madudega, filmi ja show-tähtedega, võisteldi küll gruppide vahel ja individuaalselt.

Viimase nädala jooksul hääletasid televaatajad SMSide vahendusel nelja superfinalisti vahel.

Suure enamuse häältega krooniti võitjaks Krimmist Jevpatoriast pärit 19-aastane Vladimir Rakov.

Vladimir sattus tantsu juurde alles 13-aastaselt, kuid on tänaseks saavutanud fantastilise taseme. Ta õpib põhiliselt klassikalist balletti ja Contemporary stiili, kuid valdab ülihästi ka teisi tantsustiile.

50000-euro suuruse võidusumma tahab ta panustada enda edasiarendamisse ja tantsuõpingute jatkamisse nii Kiievis kui ka Ameerikas. Võistluse korraldajate poolt on talle veel auhinnaks ka kolmekuulised treeningud Broadway parimates tantsustuudiotes.

Meie Eesti tantsija Eghert-Sören Nõmm lõpetas võistluse 15ndana ja osales koos 22 parimaga selles finaalkontserdis.

Egherti emotsioonid ja arvamus kogu projektist on ülipositiivne ning ta ütleb julgelt, et see on parim elamus kogu senise elu jooksul.

Eghert-Sören Nõmm sai auhinnaks võimaluse osaleda enne otsesaadete algust 2 nädalat koos projekti 12 parima tantsijaga treeninglaagris, kus ta oma tantsulisi oskusi täiendas Ukraina parimate koreograafide ja mitmete väliskoreograafide käe all.

Eghert räägib: «Treeningud selles laagris olid meil iga päev vähemalt 10 tundi ja peale õhtusööki veel 2-3 tundi näitlemist. Kui 12  finalistil algasid otsesaated, siis minul algas töö.

Mind kutsuti workshoppe andma jazz-funk stiilis mitmetesse Kiievi tantsustuudiotesse ja ka Odessasse. Viimane workshop oli veel nüüd pühapäeval enne ärasõitu Kiievist.

Varsti juba oodatakse mind Ukrainasse tagasi mitmetesse suurematesse linnadesse treeninguid andma.

Osalemine selles projektis on juba praegu andnud mulle väga palju uusi võimalusi. Üheks päris suureks projektiks saab olema ka järgmise hooaja «Tancujut Vse» Baltikumi castingu korraldamine Tallinnas.

Kuna Tallinnas on 12. ja 13. Aprillil 9. Baltic Cup tantsuvõistlus, kus osalevad tantsijad Eestist, Lätist, Leedust, Venemaalt ja Valgevenest, siis on just selle võistluse raames kõige õigem mul korraldada castingut 7. hooaja «Tancujut Vse» jaoks.

Koostöös rahvusvahelise tantsuorganisatsiooniga WADF toimuvad samaaegselt Baltic Cup' iga ka Open klassi Euroopa Meistrivõistlused Urban Street ja Urban Pop distsipliinides ning World Cup Urban Street Dance Fusion Show kategooriates. See toob Tallinnasse veelgi enamate maade esindajaid, kelle hulgast on võimalik leida kindlasti unikaalseid tantsijaid, keda järgmine hooaeg juba «So You Think You Can Dance» projektiga kaasata.

Saate korraldajate poolt saadetakse võistluse kohtunikuks Tallinnasse ka selle hooaja võitja Vladimir Rakov. Samas saame anda võimaluse ka neile tantsijatele, kes sellest suurest võistlusest osa ei võta.

13. aprillil toimub spetsiaalne casting  just nendele, kes soovivad ainult «Tancujut Vse» saatesse pääsemise nimel kõiki oma oskusi proovile panna ja kohtunikele muljet avaldada. Juba praegu võivad soovijad hakata ennast eelnevalt registreemima, saates mulle e-mailile sirnofficial@gmail.com oma põhiandmed, foto ja tantsulise staaži kirjelduse.

Proovida tasub kindlasti, sest uskuge mind, need, kes pääsevad juba Ukrainasse castingutele ja hiljem 100 parima tantsija hulka treeninglaagrisse, saavad kindlasti fantastilise elamuse kogu eluks ja palju väärtuslikke kogemusi!  Mina olen üliõnnelik, et otsustasin katsetada ja pääsesin isegi 22 parima tantsija hulka nendest tuhandetest, kes kõik seda väga ihaldasid,» rõõmustab andekas Eghert-Sören Nõmm.

Kõiki galakontserdi videosi saab vaadata SIIT.

Vaata videosid Eghert-Söreni etteastetest ja võitja väljakuulutamisest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles