Laekvere vallapäevad toovad lõbusa veepeo

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laekvere park.
Laekvere park. Foto: Eva Klaas

Laekvere vallapäevad toimuvad igal aastal, kuid alati soovi­vad korraldajad pakkuda rahvale ka midagi uut. Tänavu peetakse Veneveres lõbusat veepidu.


Reedel, 28. mai pärastlõunal algaval Venevere veepeol on kavas korraldada isetehtud vee­sõidukite võistlus, samuti toi­muvad lõbusad teatevõistlu­sed ja joostakse ümber paisjär­ve.

Ühe teatevõistluse alad on näi­teks kanuuga slaalomi sõitmine, jäätunud särgi selgatõm­bamine ja sõelaga vee kandmi­ne. Veepäeval on kohal ka Avi­nurme päästekomando mehed, kes õpetavad, kuidas käituda, kui keegi on uppumisohus.

Ei puudu ka meelelahutus nii lastele kui täiskasvanutele: hüpata saab batuudil ning lasta teha näomaalinguid, mõnuleda kümblustunnis ja külasta­da laata.

Laupäeval toimub Muuga mõi­sapäev, kus muu hulgas an­takse üle sünnimedalid kõige pisemate kodanike vanema­tele ning vallavanem korraldab vas­tuvõtu gümnaasiumide ja kutseõppeasutuste lõpetajatele.

Pühapäev on pühendatud eelkõige kõige noorematele ja kõige vanematele vallaelanikele.

Hommikul liigub põnnide paraad Laekvere parki, kus korraldatakse lõbusaid mänge lastele ja nende vanematele, pärastlõunal selgitatakse aga rahvamajas kõige tegusamad vanaemad ja vanaisad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles