Luciano Pavarotti plaanis enesetappu?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luciano Pavarotti
Luciano Pavarotti Foto: AFP / Scanpix
Luciano Pavarotti lähedane sõber tegi hiljuti tenori viimaste elunädalate kohta šokeeriva paljastuse – nimelt plaanis tenor ebaõnnestunud abielu tõttu enesetappu, vahendab entertainmentwise.com.

Lidia La Marca ja Pavarotti olid olnud sõbrad juba 30 aastat ning kui naine läks teda haiglasse külastama, palus Pavarotti kõigil ülejäänutel, kaasa arvatud oma abikaasal, ruumist lahkuda, et tal oleks võimalik La Marcaga omaette vestelda.

«Ma nägin, kuidas Nicoletta nägu läks valgeks. Luciano ütles: «Ma olen väga halvas olukorras. Need viimased aastad on Nicoletta mind piinanud... Ma olen maailmast ära lõigatud, mu sõbrad ei tule mind enam vaatama. Nicoletta räägib mu tütreid taga ja ümbritseb mind inimestega, kes mulle ei meeldi.»,» tsiteeris La Marca legendaarse tenori sõnu.

«Ma räägin seda seepärast, et Luciano palus mul seda teha. Ta ütles, et pärast tema matuseid võin ma sellest rääkida ja ma arvan, et see on minu moraalne kohus,» lisas naine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles