Dubshack peab täna Von Krahlis sünnipäeva organeid väristava bassimuusika saatel

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sukh Knight
Sukh Knight Foto: promo

Kõik algas 2007 lõpus Reggae Baris, kus madalsageduste saatel lendas ventilaatoreid laest ja pärismaalased hakkasid vastu võtma uusi võnkeid, mis Inglismaal olid juba pikka aega ilma teinud. Täna peab dubstepist ja bassimuusikast lugu pidav Dubshack Von Krahlis maha kõvema kuuenda sünnipäevapeo.

Nende 6 aasta jooksul on Dubshacki lavalaudasid õnnistanud maailma bassimuusika/dubstep/sublow eliit - nt Tes La Rok, Rusko, Chefal, Loefah, Quest, Silkie, Razor Rekta, Jay 5, Kromestar, G Double, Coki, Cotti, VIVEK, Truth, Kryptic Minds, Goth-Trad, J:Kenzo, Joe Nice, Cessman, Cyrus, Mizz Beats, F-One, Newham Generals, L-Wiz, Kutz jt.

Sünnipäevapeo erikülaliseks on Sukh Knight, aasia juurtega grime/dubstep/drum&bass produtsent Londoni idaosast Essexist. Ta proovis grime'i ehitamist pärast seda kui tema hea sõber Scratcha DVA tutvustas talle seda stiili. Ta on MDK Carteli liige ja 1/4 True Tigeri produktsioonitiimist.

Tema muusikat on mõjutanud nii elu Inglismaal kui ka tema perekonna India päritolu.

Viimaste aastate jooksul on tema käe läbi sündinud mitmeid hitte, nt 'Slang Like This' ja 'Left The Room', kus teeb kaasa P Money ning Footsie 'One Spliff' hümn ja collab oma venna Squarewave'i & Mensah'ga 'Quadbikes'.

Sukh on esinenud üle Euroopa ja tal on olnud tuure ka Ameerikas, Kanadas, Austraalias, Uus-Meremaal.

Mees on varem muusikat mänginud Rakveres ja Pärnus, kuid mitte pealinnas.

«Õige dubstep on tagasi tulemas», ütleb ürituse peakorraldaja Slin.

«Dubshackil on põhirõhk olnud alati helil. Kui dubstepi/bassimuusika peol organid ei värise, on midagi valesti,» lisab Slin.

Kohalikest astuvad lavalaudadele veel Kali Mist, Chaozlevel, Raadž, Djuko ning Bisweed, kellel hiljuti ilmus vinüülplaat.

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles