Elu24 otseülekanne Superbandiitide aastalõpu räpiürituselt: Chalice, Tommyboy, 5loops ja DVPH

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 sünnipäevatrall ööklubis The Bank Club 777 - Vol.2
Õhtujuht oli Chalice
Kanal 2 sünnipäevatrall ööklubis The Bank Club 777 - Vol.2 Õhtujuht oli Chalice Foto: Jelena Rudi

Laupäeval, 28. detsembril võtab Superbandiit 2013. aasta otsad kenasti ühise 1,5-tunnise kontserdiga kokku. Elu24 teeb räpiküllasest kontserdist otseülekande, mida on võimalik veebis live'is jälgida keskööst alates.

Räpikontsert «Otsad kokku 2013» toob kodumaise hiphopi austajate ette neli tegijat artisti: 5loops, DVPH, Chalice ja Tommyboy.

Plaate keerutavad DJ Kayot, DJ Major 777, Lauri Täht ja DJ Niko.

Ürituse korraldaja räppar Tommyboy lubab, et enne kontserti saab otseülekandes jälgida intervjuusid artistidega ning näidatakse ära ka parimad videod.

Live'ide jooksul tuleb räpimuusikute poolt esitusele läbilõikeid parimatest paladest ning kuulda saab nii uusi kui ka vanu hitte, mis võtavad aasta kenasti kokku.

Poolteist tundi kestval laia hiphopi muuusika perspektiiviga live'il pole pausi ja esinejad astuvad üles järjest.

Eriti mõnusaks teeb asja ka see, et Chalice'i enam palju räppi esitamas ei kuule ning tasub kindlasti kas kohale minna või Elu24 vahendusel keskööl jälgida otseülekannet!

Elu24 otseülekande tehniline teostaja on Mind OÜ. Üritus Facebookis.

OTSEÜLEKANNET VAATA SIIT:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles