“Reiu rock” pakub lustimist kogu perele

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline hakkab välja nägema "Reiu Rock 2010" festivaliala.
Selline hakkab välja nägema "Reiu Rock 2010" festivaliala. Foto: promo

Pärnumaal juuni teisel nädalavahetusel toimuv festival “Reiu rock” kinnitas lõpliku esinejate nimekirja, samuti leidub festivalil muusika nautimise kõrval muud tegevust.

“Reiu rocki” korraldaja Reio Tilga teatel on festivali avamine usaldatud reedel, 11. juunil lõunanaabrite hoolde, kui kell 17 astub lavale lätlaste vokaaltrio PeR. Bänd esitab “Reiu rockil” erikava, kus segatud rokiklassika ja hetkehitid üheks suureks keelemurdjaks.

Teise hilise liitujana astub laupäeva hilisõhtul lavale festivali viimane esineja, Zorg Eestist.

Reedel, 11. juunil astuvad “Reiu rockil” üles Toe Tag, HND, Ott Lepland, Nevesis, Röövel Ööbik, Aides, Shanon, PeR (Lat) ja Bedwetters.

Laupäeval, 12. juunil algusega kell 13 tulevad lavale Metsatöll, Zorg, Amoral (Fin), Mimicry, Recycle Bin, Epordwerk, Kitto (Aus/Swe), Mushy, Groundhog Day, Revolver, Jana Kask, Still Haunts Me ja The Belka.

Bändide nautimise kõrval võib “Reiu rockil” tegelda mitmesuguste meelelahutustega nii vees, maal kui õhus.

“Lastele on loodud vahva lustipark lõbusate ajaviidetega. Oluline on teada, et kohapeal on lastehoid,” rääkis Tilk. “Suurtele on kõik võimalused tünni- ja parvsaunadest kuni jalgpalli MMi otseülekannete vaatamiseni suurelt ekraanilt.”

“Reiu rock” toimub 11. ja 12. juunil Reiu puhkekeskuse ja Paikuse-Reiu vabaõhulava alal.

Festivalile saab tulla ka jõetaksoga. “Reiu rocki” jõetakso väljub Pärnust Alexela bensiinijaamast Vallikääru suudmes, Pärnu jahiklubi vahetust lähedusest.

Lastele kuni 12 eluaastat on koos lapsevanemast piletiomanikuga sissepääs tasuta, seega tuleks kaasa võtta isikut tõendavad dokumendid. Telklaagri pileteid kohapeal eraldi ei müüda, telklaagrisse pääseb ainult festivalipassi ja telklaagri pileti lunastamisel eelmüügist Ticketpro, Piletimaailma ja Piletilevi müügipunktidest.

Kogu info koos bändide kavaga on üleval festivali kodulehel www.reiurock.ee.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles