Teemandid igaveseks: Hanson ja Mihhailova vahetasid kingitusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanja Mihahailova ja Margus Hanson vahetasid kingitusi, võidumees Artur Talvikul näib noobel žest värskeid mõtteid tekitavat
Tanja Mihahailova ja Margus Hanson vahetasid kingitusi, võidumees Artur Talvikul näib noobel žest värskeid mõtteid tekitavat Foto: Ardi Truija

Pühapäeval pärast laulusaate finaali kinkis Margus Tanjale hõbedased mustade kividega kaela- ja käekee, mõte teha saatepartnerile kingitus tänutäheks lauluõpetamise eest tekkis mehel juba enne finaalisaamist.

Mihhailova on Hansonilt kingiks saadud kallist ehetekomplektist vaimustuses: «Väga meeldis!» ütleb ta Õhtulehele.

«Mis kivid seal olid... Seda pean küll oma abikaasalt küsima,» ei mäleta Margus enam, missuguste vääriskividega kõnealused ehted on, lisades, et olnuks aega alates mõttetekkimisest rohkem, kui mõni nädal, tellinuks ta ehted ehtekunstnikult.

Lauljatar aga kinkis Margusele karika, millele on graveeritud üks nende omavahelise nalja märksõna – et miski talle laulusaadet meenutama jääks.

«Mul tuleb järgmine nädal kontsert orkestriga, sinna võiks need näiteks sobida, » on Tanjal tekkinud juba plaan uusi keesid kanda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles