Ainult naistele: milline «Kääbiku» meeskarakter on kõige seksikam?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ian McKellen kritiseerib Sotši olümpia eel Venemaa suhtumist homoseksuaalidesse.
Ian McKellen kritiseerib Sotši olümpia eel Venemaa suhtumist homoseksuaalidesse. Foto: SCANPIX

Ameerika seltskonnameedia lipulaev People pani filmi «Kääbik: Smaugi laastatud maa» tegelaskujud teaduslikke ja tasakaalustatud meetodeid kasutades ritta seksikuse alusel.

10. Thranduil

Kuigi idee haldjakuningast kõlab kuumalt, pole Thranduil seda üldse mitte. Ta paistab tüübina, kes peab ennast palju kuumemaks, kui ta tegelikult on. Sellega ei soovi me solvata Lee Pace'i, kes teda filmis kehastab. Thranduili seksikust vähendab ka tema puudulik külalislahkus, sõbralikkus ja hea tahe päkapikkude suhtes.

9. Gollum

Kindlasti oli Gollum kunagi väga kena kääbik, kuid nüüd elab ta oma elu ühe sõrmuse nimel ja see teeb teda palju vähem nunnuks.

8. Oin

Oini lehviv habe on pikk, kuid hoolitsetud - mõnikord on selles imelisi punutisi! See päkapikk, keda kehastab John Callen, hoolib oma välimusest ja näeb vaeva, et hea välja näha.

7. Smaug

Jah, ta on soomuseline, ahne ja kohutava tulise hingeõhuga lohe, kuid tema häält teeb näitleja Benedict Cumberbatch, mis suurendab tema atraktiivsust tohutult.

6. Thorin Oakenshield

Thraini poja ja Throri pojapojan voolab Thorini päkapikusoontes kuninglik veri ning kellele ei meeldiks kuninglikkus? Richard Armitage'i kehastatud Thorin on rahulik ja selge peaga isegi trolle ja orke kohates. Need omadused on imetlusväärsed kõigi juures.

6. Bilbo

Kuigi Bilbo on esimese «Kääbiku» filmiga võrreldes üle saanud vingumisest ja pelglikkusest (aitäh, Martin Freeman!) kahandab tema seksikust Sõrmuse demoraliseeriv mõju.

4. Bard Vibukütt

Õilis, ehe ja kena välimusega Bard Vibukütt on oma nime vääriline, olles relvastatud vibuga ja lastes oma musti nooli täpselt sinna, kuhu vaja. Luke Evans mängib tulevast Oru kuningat ja ta oskab oma noolega suurepäraselt ümber käia, kui mõistate, mida me mõtleme...

3. Kili

Kilit ei nimetata ilma asjata kuumaks päkapikuks! Aidan Turneri kehastatud Kili on piisavalt kena, et võita Evangeline Lilly võitlushaldja Taureli tähelepanu. Kili puudulik habe paneb mõtlema, mis kõik võib peituda teiste päkapike tihedate näokarvade all...

2. Legolas

Orlando Bloomi Legolas võidab, kuna ta on säravvalge haldjas räsitud rännumeeste seltskonnas. Esimest kohta ei saa ta puhtalt selle pärast, et Legolas ei peaks üldse «Kääbikus» olema. Kuid kuna Peter Jackson otsustas ta filmi lisada, tuleb teda loomulikult imetleda ja seksikate nimekirja panna.

1. Gandalf

Mis siin ikka öelda? Võim on väga atraktiivne, isegi kui sir Ian McKelleni tegelaskuju pole oma habet pesnud Kolmandast Ajastust alates.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles